Προπονητής Βίντι: Στο έντεκα με έντεκα νικήσαμε 2-1 την ΑΕΚ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Προπονητής Βίντι: Στο έντεκα με έντεκα νικήσαμε 2-1 την ΑΕΚ

featured image

Με αφορμή τις επικείμενες αναμετρήσεις της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League, ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Champions League, λέγοντας ότι η ομάδα του ήταν άτυχη και πως όταν οι δύο ομάδες έπαιξαν έντεκα με έντεκα, η δική του νίκησε με 2-1.

Επίσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Forza, ο 39χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην άγνωστη σχέση που έχει με τον ΠΑΟΚ, καθώς το φως της δημοσιότητας έχουν δει κάποιες φωτογραφίες του από τους πανηγυρισμούς της Παρτιζάν, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στις οποίες φορούσε ένα μπλουζάκι του «δικεφάλου» του Βορρά.

«Όσοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, γνωρίζουν καλά ποιες είναι οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν. Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδερφοποιημένοι, υπάρχουν κάτι παραπάνω από στενές σχέσεις μεταξύ τους, υπάρχουν ακόμη και παντρεμένα ζευγάρια με μέλη και από τις δύο πλευρές. Στη προσωπική μου ζωή, έχω πολλούς φίλους στο Βελιγράδι, που στηρίζουν αυτή τη σχέση, την έχω ζήσει αρκετά και είμαι περήφανος για αυτή. Όταν μάλιστα έγινε το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, ήμουν εγώ προπονητής και χάρηκα που 25 χιλιάδες κόσμος φώναζε τα ίδια συνθήματα», ανέφερε σχετικά ο Νίκολιτς.

Για το πώς βρέθηκε στους πανηγυρισμούς να φορά μπλουζάκι του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Έχει πλάκα αυτή η ιστορία, αφού συνέβη το εξής. Η Παρτιζάν είχε ετοιμάσει για τους πανηγυρισμούς ειδικά μπλουζάκια που θα τα κρατούσαμε όλοι για ενθύμιο. Στη πορεία μας μέσα στη πόλη, υπάρχει ένας οπαδός που με παρακαλούσε να του δώσω την μπλούζα γιατί ήθελε να θυμάται την στιγμή. Εγώ από την πλευρά μου του έλεγα πως αν του την δώσω δεν θα έχω τι να φορέσω. Θα είμαι γυμνός στην οροφή του λεωφορείου που μας μετέφερε. Τελικά ήταν τόσο πειστικός που του την έδωσα αλλά πήρα τη δική του. Και αυτή είναι με το σήμα του ΠΑΟΚ, κάτι που εννοείται μου άρεσε».

Πάντως, προειδοποίησε ότι «έχουμε αποδείξει ως σύνολο πως δεν θα είμαστε ευχάριστος αντίπαλος για κανέναν. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, με συνδέουν πολλά μαζί του, όμως είμαι επαγγελματίας και όταν βρεθώ απέναντί του θα πρέπει να παρουσιάσω ένα αξιόμαχο σύνολο».

Όσο για τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Με την ΑΕΚ ήμασταν άτυχοι. Ίσως για εμάς να ήταν ένα τεράστιο βήμα η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ίσως τώρα με αυτούς του Europa να έχουμε μία πιο ορθολογική εξέλιξη». Ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είναι εκείνη που θα έπαιρνε την πρόκριση.

«Η αλήθεια είναι πως στο έντεκα με έντεκα νικήσαμε 2-1. Πληρώσαμε το διάστημα που παίξαμε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας μίας αυστηρής κόκκινης κάρτας, στο οποίο χάσαμε 2-0. Ναι μπορούσαμε να περάσουμε, ήμασταν πολύ άτυχοι και στον αγώνα της Βουδαπέστης όπου στο τέλος κάναμε τέσσερις πέντε μεγάλες φάσεις για γκολ, όπως βέβαια και στην Αθήνα όπου ακόμη και στη τελευταία φάση του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε την σειρά στη παράταση και να έχουμε παίκτη παραπάνω. Σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο και η ΑΕΚ ήταν απλά πιο τυχερή από εμάς», ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι βλέπει παιχνίδια του ΠΑΟΚ και στεναχωρήθηκε που δεν πήρε την πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα. Ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα, συγκρίνοντας τους δύο «δικεφάλους… Όπως είπε, «ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος ως ομάδα και γενικά στη σύγκριση εκτιμώ πως υπερτερεί της ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο και έχω παρακολουθήσει. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ την ΑΕΚ δεύτερο φαβορί, αλλά τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πάρει αρκετούς καινούργιους αλλά καλούς παίκτες και είναι σημαντικό να δούμε πότε θα δέσει ως ομάδα».