Διερεύνηση της καταγγελίας για διαδηλωτή με όπλο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Διερεύνηση της καταγγελίας για διαδηλωτή με όπλο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

featured image

Τη διερεύνηση της καταγγελίας από πλευράς φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέσω της οποίας διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στο περιθώριο της 83ης ΔΕΘ ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, φέρεται να απείλησε με όπλο συναδέλφους του, ζητά από τις αρμόδιες Αρχές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρεται: «Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τη σοβαρότατη καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με την ένοπλη απειλή διαδηλωτή εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης, στο συλλαλητήριο του Σαββάτου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να προβούν στις δέουσες ενέργειες. Το ακροδεξιό μίσος και η φασιστική βία πρέπει να έχουν τη δέουσα απάντηση από τη δημοκρατική Πολιτεία».

Ενώ επισημαίνεται στη συνέχεια: «Οι ακροδεξιές ομάδες που επιχείρησαν και σε αυτό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη να σκορπίσουν τον τρόμο στην πόλη πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε και από την αξιωματική αντιπολίτευση να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από τη φασιστική βία και τους εκφραστές της».