Διάσημος ποδοσφαιριστής έμπλεξε σε καυγά με ταξιτζή - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Διάσημος ποδοσφαιριστής έμπλεξε σε καυγά με ταξιτζή

featured image

Στη σύλληψη του Νίκλας Μπέντνερ προχώρησαν αστυνομικοί στην Κοπεγχάγη, καθώς κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και έσπασε το σαγόνι του οδηγού ταξί στο οποίο επέβαινε, τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Ρόζενμποργκ και πρώην των Άρσεναλ, Σάντερλαντ, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Νότιγχαμ Φόρεστ εκμεταλλεύθηκε τη διακοπή του νορβηγικού πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, για να βρεθεί στην πατρίδα του. Εκεί, είχε το επεισόδιο με τον αυτοκινητιστή και λόγω άγνωστης -μέχρι στιγμής αιτίας- ήρθαν στα χέρια.

Θέση πάνω στο θέμα πήρε και η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο οδηγός ταξί. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την επίθεση που δέχθηκε ένας από τους οδηγούς μας. Τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε επέμβαση στο σαγόνι», δήλωσε ο Ράσμους Κρόχιν της Dantaxa.

Σύμφωνα με το Skysports, ο Μπέντνερ πράγματι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Τουλάχιστον προς το παρόν…

Από την Αστυνομία της Κοπεγχάγης ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες για περιστατικά βίας εναντίον οδηγών ταξί, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό το περιστατικό. Να σχολιάσει το περιστατικό αρνήθηκε και η Ρόζενμποργκ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, παρούσα στο όλο περιστατικό ήταν και η εκρηκτική σύντροφος του Μπέντνερ, Φελίπε Ρούπστορφ.