Παπανικολάου: Δεν έχω γίνει ακόμη τρομοκράτης - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Παπανικολάου: Δεν έχω γίνει ακόμη τρομοκράτης

featured image

Ο Κώστας Παπανικολάου έγινε χωρίς να το θέλει το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινοβραδινού φιλικού αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο «Salle Pierre de Coubertin». Ο διεθνής φόργουορντ διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια φάση που δόθηκε φάουλ εναντίον του Ντίνου Μήτογλου και οι διαιτητές τον απέβαλαν.

Δευτερόλεπτα μετά το συμβάν και με τον παίκτη να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια, ήχησε  ο συναγερμός του γηπέδου και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο. Μάλιστα, πολύ συνέθεσαν τα δύο περιστατικά, με τον Έλληνα διεθνή να φαντάζει… ένοχος.

Τελικά, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και το ματς ξεκίνησε κανονικά. Αν και ο Παπανικολάου κατηγορήθηκε πως  χτύπησε τον συναγερμό πάνω στα νεύρα του, μέσω της ΕΡΤ ήρθε η ενημέρωση πως ο Έλληνας διεθνής υποστήριξε πως ο συναγερμός είχε αρχίσει να χτυπάει πριν εκείνος πάει στα αποδυτήρια.

Για το περιστατικό αυτό ρωτήθηκε και στη σημερινή εκδήλωση του Ολυμπιακού, για τη νέα χορηγική συμφωνία στη φανέλα της ομάδας. «Ήταν μία κακή στιγμή. Ζήτησα συγγνώμη, γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Όμως, δεν πάτησα εγώ τον συναγερμό, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έχω γίνει ακόμη τρομοκράτης», δήλωσε χαρακτηριστικά.