Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας σου. Βλέπεις το θέμα σου είναι πως θα κοιτάξεις πίσω από μια κλειδαρότρυπα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας σου. Βλέπεις το θέμα σου είναι πως θα κοιτάξεις πίσω από μια κλειδαρότρυπα

featured image

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας σου. Βλέπεις το θέμα σου είναι πως θα κοιτάξεις πίσω από μια κλειδαρότρυπα…

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ γιατί δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας σου, καθώς το προφίλ μου είναι προσωπικό και φίλοι μου είναι, όσοι γνωρίζω πολύ καλά. Εσύ είσαι περισσότερο ΑΓΕΝΗΣ που με θράσος με ρώτησες εκνευρισμένα γιατί δεν αποδέχτηκα το αίτημα σου. Βλέπεις το θέμα σου είναι πως θα κοιτάξεις πίσω από μια κλειδαρότρυπα. Και προφανώς επειδή κάποιος δεν σου δίνει πρόσβαση, νομίζεις ότι αν την ζητήσεις με θράσος θα την έχεις κιόλας. Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που θεωρώ ότι με ένα απλό «χαίρω πολύ » δεν γνωρίζονται οι άνθρωποι και εσύ περισσότερο θρασύς που θεωρείς ότι επειδή είπαμε ένα χαίρω πολύ με ξέρεις!!

Της Μαρίας Λαμπάκη 

Θέλω προσεχτικά να με ακούσεις… (εσύ που διαβάζεις το post) ο κάθε εσύ, και να καταλάβεις ότι στη ζωή μου έχω υπάρξει απόλυτη, ξεροκέφαλη, απότομη…μα όχι αγενής. Η αλήθεια είναι ότι η αγένεια, όπως και η ευγένεια συνυπάρχουν μέσα μας σαν ποιότητες και αν και δεν μου αρέσει να ταΐζω την αγένεια, εντούτοις θα το κάνω, και θα το χαρώ αυτή τη φόρα. Και μετά δεν θα με νοιάζει για το αν με θεωρήσεις ΑΓΕΝΗ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η αγένεια είναι το μόνο όπλο αντιμετώπισής του θράσους των ανθρώπων. Το θράσος αυτό που δεν συμπαθώ, το θράσος το βαρύ που δεν έχει κάτι να κερδίσει, αυτό που δεν έχει όρια, που καταπατά την ευγένεια.

Πάμε λοιπόν να εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ..

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ γιατί δεν αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας σου, καθώς το προφίλ μου είναι προσωπικό και φίλοι μου είναι, όσοι γνωρίζω πολύ καλά και με γνωρίζουν καλύτερα και θέλω να μοιράζομαι στιγμές μαζί τους.

Εσύ είσαι περισσότερο ΑΓΕΝΗΣ που με θράσος με ρώτησες εκνευρισμένα γιατί δεν αποδέχτηκα το αίτημα σου και δεν γίναμε φίλοι στο fb. Βλέπεις το θέμα σου είναι πως θα κοιτάξεις πίσω από μια κλειδαρότρυπα..Και προφανώς επειδή κάποιος δεν σου δίνει πρόσβαση, νομίζεις ότι αν την ζητήσεις με θράσος θα την έχεις κιόλας.

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που θεωρώ ότι με ένα απλό «χαίρω πολύ » δεν γνωρίζονται οι άνθρωποι και εσύ περισσότερο θρασύς που θεωρείς ότι επειδή είπαμε ένα χαίρω πολύ με ξέρεις!!

Ναι είμαι περισσότερο ΑΓΕΝΗΣ από τον καθένα, που δεν βγάζω συμπεράσματα από τις φωτογραφίες προφίλ αλλά από τις συμπεριφορές που έχουν αποδέκτη μόνο εμένα. Και εδώ θα προσθέσω ότι η συμπεριφορά σου ήταν το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Ναι είμαι πιο ΑΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΕΝΗ που είμαι κοντόλαιμη και λέω δημόσια αυτό που με ενοχλεί κάνοντας γνωστά τα όρια μου σε όλους τους υπολοίπους για να παραδειγματίζονται και να ξέρουν ότι η ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ δεν έχει όρια.

Ναι είμαι ΑΓΕΝΗΣ που δεν καταπίνω ό, τι θέλεις να ενημερωθείς για την επαγγελματική μου ιδιότητα, θυμίζω ότι υπάρχει η επαγγελματική μου σελίδα για αυτό..οπότε ας μην λέμε χαζομάρες.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ που με ενοχλούν οι ψεύτικοι άνθρωποι, οι δήθεν και οι κουτσομπόληδες. Βγάζω σπυράκια..

Και τώρα που έμαθες το πόσο ΑΓΕΝΗΣ είμαι τα κουβαδάκια σου και σε άλλο προφίλ!!!!

[singlewoman.gr]