Σιμόες: Αγάπησα την ΑΕΚ, θα φύγω σαν φίλος - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Σιμόες: Αγάπησα την ΑΕΚ, θα φύγω σαν φίλος

featured image

Μαζί με τους Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Αντρέ Σιμόες δεν υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος και η Ένωση θα ψάξουν να βρουν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο Πορτογάλος μίλησε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» για το δέσιμό του με την ομάδα, ενώ δήλωσε στεναχωρημένος για τον τρόπο που θα έρθει αυτό το διαζύγιο.

«Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει, θα είναι ψέματα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται. Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα της. Απλώς με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα ,στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί», είπε αρχικά ο 29χρονος χαφ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Και πρόσθεσε: «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι, είναι το εξής: Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει, θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος».