Πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League

featured image

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Λονδίνο, αλλά μπορεί να αισθάνεται πως η μέρα ήταν... καλή για εκείνον! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αποτέλεσμα της Λευκορωσίας, όπου η Μπάτε του έκανε το «χατίρι» και επικράτησε της Βίντι, κάτι που τον διατήρησε σε τροχιά πρόκρισης. Ομως εξακολουθεί να μην ορίζει την τύχη του, καθώς στο φινάλε του ομίλου θα υποδεχθεί την ομάδα από το Μπορίσοφ που επίσης διεκδικεί το 2ο «εισιτήριο» για τους «32» (το πρώτο από καιρό έχουν καπαρώσει οι λονδρέζοι).

Ομως οι Θεσσαλονικείς δεν «ζητούν»... τρελά πράγματα, αφού θα ακολουθήσουν τους Αγγλους στην επόμενη φάση εάν την τελευταία αγωνιστική κερδίσουν την Μπάτε και η Τσέλσι επικρατήσει της Βίντι στη Βουδαπέστη. Αυτόματα θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 6 και ο ΠΑΟΚ θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, αφού εκείνος, η Μπάτε και οι Ούγγροι θα μετρούν από 6 πόντους στα αντίστοιχα παιχνίδια τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η Βίντι θα περάσει εάν δεν χάσει από την Τσέλσι και κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ η Μπάτε θα προκριθεί στην περίπτωση που κάνει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τους Ούγγρους, πλην δική της ήττας. (π.χ. ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια).

Η ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΒΙΝΤΙ, ΜΠΑΤΕ 

Μπάτε 6 5-4 (+1)

Βίντι 6 3-4  (-1)

ΠΑΟΚ 3 4-4 (0)

Πηγή: gazzetta.gr