ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

featured image

Οι “κοσμικοί” Ιερώνυμος και Αναστάσιος κήρυκες της δαιμονικής πανθρησκείας;

Η Σαηεντολογία έχει εισχωρήσει στην Ιεραρχία μας…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μου με σειρά δημοσιευμένων άρθρων μου στην Ελεύθερη Ώρα για την Σαηεντολογία και την εμετική Συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας της Ελλάδος, έχουν δημιουργήσει αναταράξεις στους κόλπους  των Ορθοδόξων Εκκλησιών! Έχουν δημιουργήσει πανικό σε εκείνους που ενδύονται το “ράσο” της Ορθοδοξίας και από πίσω από αυτό υποκρύπτεται ο Διαθρησκευτικός Οικουμενισμός!

Έτσι ξεκινώντας από την εμετική Συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου, αρχίσαμε να ψαχνόμαστε για πολλά και διάφορα, μη έχοντας σε κανέναν εμπιστοσύνη γι΄ αυτό που φέρεται να πρεσβεύει!

Σε ένα από αυτά τα άρθρα μου για το ζήτημα της Σαηεντολογίας (σ.σ. την επονομαζόμενη θρησκευτική φυλακή των εκβιασμών), που κατ΄ αποκλειστικότητα έχουμε φέρει στη δημοσιότητα, σε σχέση και με την Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως προείπα, έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο και προκειμένου να ενημερωθεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας, ρωτήσαμε ευθέως τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο:

«Αρχιεπίσκοπε αποτάσσεστε τη Σαηεντολογία, ως παραθρησκευτικό δόγμα, ως αίρεση, ως σατανική οργάνωση, που παλεύει προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης την Ορθοδοξία;»!

Δυστυχώς όμως απάντηση δεν πήραμε!

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα θέσαμε και στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο! Μας το ζήτησαν από την μειονότητά μας, της Βορείου Ηπείρου! Μας ζήτησαν να μας απαντήσει αν υπάρχει σημαίνων πρόσωπο περί των κόλπων της Αρχιεπισκοπής Τιράνων που έπαιξε τω καιρώ εκείνω, στο χρηματιστήριο των Αθηνών υπέρ της ΕΤΕΒΑ, κερδίζοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό και που διοχετεύτηκε αυτό; Ποιος χρηματοδοτεί την αναπαλαίωση των Τζαμιών στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο; Υπεύθυνος περί των οικονομικών της εν λόγω Αρχιεπισκοπής είναι κάποιος που παινεύεται πως είναι Τσάμης;

Δυστυχώς όμως απαντήσεις δεν πήραμε! Τι μπορεί λοιπόν να σημαίνει η αφωνία; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι…

Οι “ορθόδοξοι” αιρετικοί δηλητηριάζουν την Ορθοδοξία…

Συνεχίζοντας την έρευνά μου πάνω σε αυτά τα ζητήματα, διάβασα με μεγάλη ευχαρίστηση δημοσίευμα εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Μητροπόλεως Πειραιώς (16/12/2018), με τον τίτλο: «Ποιους πραγματικούς στόχους εξυπηρετεί ο “θρησκευτικός πλουραλισμός”!

Ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσει ο κάθε Χριστιανός Ορθόδοξος και που αποσπάσματα αυτού του κειμένου θα σας παραθέσω παρακάτω:

«…προς την κατεύθυνση της ενοποιήσεως της ανθρωπότητας σε θρησκευτικό επίπεδο κινείται και ο Διαθρησκευτικός Οικουμενισμός, ο οποίος εργάζεται πυρετωδώς για την ανοικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, ή πανθρησκείας, που θα είναι αποτέλεσμα της ομογενοποιήσεως και ισοπεδώσεως όλων των θρησκειών. Η πορεία της ανθρωπότητας σε μια παγκοσμίων διαστάσεων και σε όλα τα επίπεδα ενοποίηση δεν είναι πλέον μυστικό των ολίγων, αλλά μια πραγματικότητα, η οποία γίνεται όλο και πιο αισθητή. Στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος έχουν ενταχθεί σχεδόν όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες όλων των μεγάλων θρησκειών, μεταξύ των οποίων δυστυχώς και μια πληθώρα “ορθόδοξων” πατριαρχών, αρχιεπισκόπων, επισκόπων, κληρικών, μοναχών και λαϊκών. Μαζί τους έχουν συστρατευτεί και τα ΜΜΕ, αλλά και ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος με μια πληθώρα δημοσιευμάτων. Ένα τέτοιο δημοσίευμα έπεσε στην αντίληψή μας σε πρόσφατο φύλλο (4/11/2018) της εφημερίδος των Αθηνών “Καθημερινή”. Πρόκειται για εισήγηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, σε κάποιο Συνέδριο, στην 12η Διαθρησκειακή Συνδιάσκεψη για τον θρησκευτικό πλουραλισμό και την ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή, με θέμα: “Θρησκευτικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη”. Στην εισήγησή του αυτή ο Μακαριώτατος μεταξύ άλλων τονίζει την αναγκαιότητα της συμβολής των θρησκειών για την επίτευξη της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ αυτών…»!

Είστε βλάσφημος Αναστάσιε…

«Μελετώντας με προσοχή το δημοσίευμα διαπιστώσαμε αβίαστα ότι “πάσχει” σοβαρά από θεολογικής απόψεως… Κατ΄ αρχήν απουσιάζει έστω και μια στοιχειώδης διάκριση μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού και των ποικιλώνυμων αιρέσεων και θρησκειών του κόσμου, έτσι ώστε ο αναγνώστης να αποκομίζει την εντύπωση ότι η Ορθοδοξία, η μόνη αληθινή Εκκλησία του Χριστού, είναι μία από τις πολλές θρησκείες του κόσμου… Δεν βλέπει ο Μακαριώτατος το φαινόμενο της θρησκευτικής βίας με πρωταγωνιστή το Ισλάμ, το οποίο έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις στην εποχή μας και έχει καταστεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα; Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων διώκονται, βασανίζονται και βρίσκουν τραγικό θάνατο στο όνομα του Αλλάχ σε περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, από τους τζιχαντιστές μουσουλμάνους, οι οποίοι πολεμούν και επιδιώκουν τον αφανισμό των “απίστων”, προκειμένου να εδραιώσουν το “Ισλαμικό Κράτος”… Πραγματικά εκπλησσόμεθα και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι παραπάνω ισχυρισμοί βγήκαν από το στόμα Ορθόδοξου Ιεράρχου και μάλιστα Προκαθημένου τοπικής Εκκλησίας. Πώς είναι δυνατόν, Μακαριώτατε, να αναζητούμε στο Ταλμούδ, στο Κοράνιο, στις Βέδες, στις Ουπανισάδες, και σε άλλα “Ιερά” θρησκευτικά κείμενα “ακτίνες γνήσιας θρησκευτικότητας”, στις οποίες μάλιστα ευαρεστείται ο Θεός; Και ποιες τέλος πάντων είναι αυτές οι “ακτίνες”; …Οι παραπάνω βλάσφημες θέσεις απηχούν την κλασική οικουμενιστική αντίληψη, η οποία διακηρύσσεται urbi et orbi τις τελευταίες δεκαετίες και από ορθόδοξους ηγέτες, σε διαθρησκειακά φόρουμ, ότι δήθεν όλες οι θρησκείες είναι καλές και διαφορετικοί δρόμοι σωτηρίας και αναγωγής στο Θεό. Αλλά σε ποιο Θεό; Τον Τριαδικό, τον μονοπρόσωπο Γιαχβέ των Ιουδαίων, τον Αλλάχ, τον Βράχμα, τον Σίβα, τους 350 χιλιάδες “θεούς” του Ινδουισμού, τον απόντα “θεό” των βουδιστών, την ακαθόριστη πληθώρα των “θεών” του Σιντοϊσμού, τους “θεούς” του δωδεκάθεου και των άλλων νέο ειδωλολατρικών θρησκευμάτων, της “Μεγάλης Θεάς” των γουικανών;»!

Οι “κοσμικοί” Ιερώνυμος και Αναστάσιος κήρυκες της δαιμονικής πανθρησκείας;

«…Οι άγιοι απόστολοι και οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας αυτού του είδους την ειρήνη έφεραν στον κόσμο, αν και έζησαν και έδρασαν εν μέσω πολέμων και αιματοχυσιών. Δεν κατανόησαν όμως την αποστολή τους, όπως την κατανοούν σήμερα πολλοί Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι και θεολόγοι Οικουμενιστές. Ποτέ δεν διανοήθηκαν να συμμαχήσουν και να συνεργαστούν με άλλες θρησκείες και αιρέσεις για να υπηρετήσουν μια κοσμικού τύπου παγκόσμια ειρήνη.

Περαίνοντας την αναφορά μας εκφράζουμε τη λύπη μας, για τα λεχθέντα και γραφέντα από τον Μακαριώτατο, τον οποίο η Εκκλησία του Χριστού τίμησε και έθεσε να ποιμαίνει το λαό του Θεού στην πολύπαθη αυτή χώρα και να οδηγήσει τους εκτός της Εκκλησίας στην μόνη σωστική αγκαλιά της. Ας μην ελπίζουν ο ίδιος και οι όμοια φρονούντες, ότι μπορούν να εδραιώσουν ειρήνη και συναδέλφωση στη γη χωρίς τον Μέγα Ειρηνοποιό, την Ένσαρκη Ειρήνη, το Χριστό, διότι, μόνο Αυτός και κανένας άλλος είναι “η ειρήνη ημών, ο ποτίσας τα αμφότερα εν και το μεσότοιχον του φραγμού λύσας…”. Αν θέλουν να επικρατήσει η πραγματική και μόνιμη ειρήνη στον κόσμο, ας εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις, να διαδοθεί και να επικρατήσει στον κόσμο το Ευαγγέλιο του Χριστού και ας μην αναλώνονται στους ατελέσφορους και επιζήμιους Διαθρησκειακούς Διαλόγους, γενόμενοι εκόντες άκοντες, όργανα των σκοτεινών δυνάμεων για την προώθηση της δαιμονικής πανθρησκείας»!

Η Σαηεντολογία έχει εισχωρήσει στην Ιεραρχία μας…

Αξίζει να σας θυμίσω για άλλη μια φορά, ένα σημαντικό απόσπασμα από ένα από τα άρθρα μου, της έρευνάς μου για την Σαηεντολογία:

«…Εντολή προς τα στελέχη της οργάνωσης είναι να επιδιώκουν στρατολόγηση ατόμων που κατέχουν ειδικά πόστα στη δημόσια διοίκηση, την κυβέρνηση, στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, στα πολιτικά κόμματα, βιομηχανίες Στρατηγικής σημασίας, ΜΜΕ, Εκκλησία κλπ… Η Σαηεντολογία εκπαιδεύει πράκτορες, πώς να ενεργούν ανώνυμες απειλές θανάτου σε έναν εχθρό, να δυσφημούν έναν αντίπαλο κληρικό, όπως πχ. τον ιερέα Αλεβιζόπουλο. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο διαπρεπείς και σοφούς θεολόγους των τελευταίων ετών. Δεν περιορίστηκε στην συγγραφή θεολογικών μελετών ή σε κάποια ακαδημαϊκή δραστηριότητα αλλά αναλώθηκε στην ποιμαντική μέριμνα κατηχώντας με το πλήθος των συγγραμμάτων χρησιμοποιώντας την εμβρίθεια των γνώσεών του και την απλότητα του λόγου του. Όμως ο μεγάλος του πόνος ήταν η προφύλαξη του ποιμνίου από την φοβερή λαίλαπα των αιρέσεων και των σεκτών. Σ’ αυτόν τον τομέα διέπρεψε βοηθώντας και σώζοντας πολλές ψυχές αλλά και προκαλώντας το μίσος των σκοτεινών δυνάμεων..."!

Ο κατασχεμένος ροζ φάκελος από τα γραφεία του ΚΕΦΕ…

«…Αφού θα πρέπει να γνωρίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ) στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδος μας, όπως έχουμε την υψηλή πληροφορία, μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων από το αρχείο του ΚΕΦΕ κατασχέθηκε και μια κατάσταση με τα ονόματα όλων των ιεραρχών, οι οποίοι κατατάσσονται κωδικοποιημένα με συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς! Όπως “εχθρός”, “αδιάφορος”, “ουδέτερος”, “συμπαθών”, “φίλα προσκείμενος”,  “προσκείμενος” κλπ.»!

Αναφέρονται Ιεράρχες στη λίστα του ΚΕΦΕ;

Κλείνω για σήμερα, έτσι όπως ακριβώς άρχισα:

Μακαριώτατε Ιερώνυμε, αποτάσσεστε τη Σαηεντολογία ως παραθρησκευτικό δόγμα, ως αίρεση, ως σατανική οργάνωση, που παλεύει προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης την Ορθοδοξία;

Μακαριώτατε Αναστάσιε, αποτάσσεστε τη Σαηεντολογία ως παραθρησκευτικό δόγμα, ως αίρεση, ως σατανική οργάνωση, που παλεύει προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης την Ορθοδοξία;

Είναι δυνατόν η κατασχεμένη λίστα από τα γραφεία του ΚΕΦΕ των Μυστικών μας Υπηρεσιών, όπου ενδεχομένως να υπάρχουν και ονόματα σημερινών μας Ιεραρχών, να βρίσκεται στα χέρια κάποιου σημαίνοντος και ευυπόληπτου προσώπου, που δεν θα δίσταζε κάποια στιγμή να την εμφανίσει δημόσια;

Και εάν βρίσκονται σε αυτήν την λίστα τα ονόματα σημερινών Ιεραρχών, πώς μπορεί να χαρακτηρίζονται;

Ως “εχθροί” της Σαηεντολογίας, ως “αδιάφοροι”, ως “ουδέτεροι”, ως “συμπαθούντες”, ως “φίλα προσκείμενοι”,  ως “προσκείμενοι”;

Ιδού το ερώτημα! Που οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν, είναι Ιεράρχες που ενδεχομένως αναφέρονται στη “λίστα”, ή το σημαίνον και ευυπόληπτο πρόσωπο!!

Καλή, ευλογημένη χρονιά να έχετε…