Φορείς κοινωνικής προσφοράς υποδέχεται στο Μαξίμου ο Τσίπρας - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Φορείς κοινωνικής προσφοράς υποδέχεται στο Μαξίμου ο Τσίπρας

featured image

Μαθητές, καθηγητές, θεραπευτές, μέλη καλλιτεχνικής κίνησης ΑμεΑ, κοινωνικούς λειτουργούς, ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους, απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα, ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι, θα υποδεχθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ψυχολόγοι που θα επισκεφθούν τον πρωθυπουργό, προέρχονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την ΕΠΑΨΥ (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, ΜΚΟ που εποπτεύεται από το υπουργείο Υγείας), τους Γιατρούς του Κόσμου και τον Δήμο Μαραθώνα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Επίσης, ο πρωθυπουργός θα δει ψαράδες από το Μάτι,  που με αυτοθυσία έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν και να περισυλλέξουν όσους είχαν μπει στο νερό για να σωθούν από τη φονική φωτιά, ενώ σε κάποιους από τους ξένους θα απονεμηθεί η ελληνική υπηκοότητα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παραβρεθεί η ομάδα χορού ΑμεΑ Dagipolis και η ομάδα νέων ηθοποιών (Red Thread – Κόκκινη Κλωστή).

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών ο υπουργός Παιδείας συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την ομάδα ώστε να παρουσιάσει το διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι σε μια σειρά σχολείων της Αττικής. Η ομάδα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας ΚΟΙΝΣΕΠ.

Με τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθούν, επίσης, ανάδοχοι γονείς παιδιών, καθηγητές, θεραπευτές και μαθητές του σχολείου 18 Άνω και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που ζουν σε δομές φιλοξενίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ