Το «πρωτοχρονιάτικο» μήνυμα του Ερντογάν για Κύπρο και Αιγαίο

By admin - Δεκεμβρίου 31, 2018

featured image

Την αποφασιστικότητά της επιδεικνύει η Τουρκία αναφορικά με τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο πεδίο δράσης, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με το philenews.com.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρει ότι η χώρα του δεν έχει βλέψεις στα εδάφη, την κυριαρχία και το δίκαιο κανενός, προσθέτοντας ότι η μόνη τους έγνοια είναι «ο λαός τους και οι αδελφοί τους που ζουν στην περιοχή να έχουν ένα μέλλον μέσα σε ασφάλεια και γαλήνη». «Η χώρα μας δεν είναι η αιτία για τα γεγονότα της περιοχής και δεν θα είναι ούτε το θύμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Τα βήματα που κάνουμε, τα κάνουμε, τα σχεδιάζουμε με αυτή την αντίληψη και τα πραγματοποιούμε. Οι εξελίξεις στη Συρία είναι αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών. Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε και για τη σταθερότητα του Ιράκ. Την αποφασιστικότητά μας για διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, την επιδεικνύουμε τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσον και στο πεδίο δράσης», καταλήγει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια