«Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει»

featured image

Την γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model όπου αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι μόδας.

Η Άννα Μπεζάν συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την μητρική απόρριψη, το ορφανοτροφείο τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και τον βίαιο πατέρα της μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η μητέρα της την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο, ο πατέρας της τη μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια, ωστόσο ήταν βίαιος μαζί της με αποτέλεσμα η Άννα να το σκάσει από το σπίτι και να ζητήσει στοργή στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

«Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα. Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν 12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα» εξομολογήθηκε η ίδια.

«Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο Μέλισσα ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε "δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις"», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μπεζάν από το Greece’s Next Top Model.