Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός

featured image

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έστω και μέσω Skype. Ο μεγάλος νικητής του Survivor μίλησε στο «The 2Night show» για το πολυσυζητημένο βιβλίο του και όσα περιέχει αυτό για τη ζωή του, ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγνώμη από τις γυναίκες που έχει πληγώσει. Επίσης, μίλησε για την οικογένειά του, τον πατέρα του και τον αλκοολισμό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως άλλοι παίκτες ριάλιτι έκαναν δημόσιες εμφανίσεις επί πληρωμή ενώ εκείνος δεν το έκανε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Μου έγιναν πάρα πολλές προτάσεις που είναι τιμητικές, από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι ακριβώς να πάω να κάνω. Το να πάω απλά για να παρευρεθώ σε ένα μέρος και να πληρωθώ, θα ήταν άβολο. Είχα ξεκινήσει ήδη το βιβλίο και αποφάσισα όταν ολοκληρωθεί, τότε να ξεκινήσω να συναντήσω τον κόσμο που ήθελε να με δει τότε και θέλω κι εγώ να τον δω. Ο πιο βασικός λόγος που δεν το έκανα είναι γιατί ήθελα να δω και να αξιολογήσω την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν βγαίνοντας από αυτό το πράγμα, μετά από 6 δύσκολους μήνες» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Όταν μπήκα στο Survivor, είχα ζητήσει κάτι το οποίο έγινε και με το παραπάνω και μου δόθηκαν και εφόδια, μια αναγνωρισιμότητα για να συνεχίσω. Από εκεί και πέρα ήταν πάρα πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι μπορώ να κάνω κάποια από τα οποία μου προσφέρθηκαν και είμαι ευχαριστημένος».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην οικογένειά του και στα προβλήματα που είχαν με τον πατέρα του.

«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του βιβλίου. Είχα την τύχη να έχω καλούς γονείς, απλά έχουν κι αυτοί δικαίωμα να κάνουν τα λάθη τους… κανένας δεν τα κάνει όλα σωστά και μέσα σε όλο αυτό, αν εξαιρέσεις το θάνατο του πατέρα μου, δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο πατέρας μου δεν προσπάθησε να χωρίσει την οικογένεια, προσπάθησε να αντιδράσει και κάποια πράγματα δεν ήταν ευχάριστα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκεφτόταν γιατί ήμουν πολύ μικρός. Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός, ήταν καθαρά συναισθηματικοί οι λόγοι. Ο λόγος που δεν θέλω να ζαλιστώ εγώ και να με δει κάποιος ζαλισμένος, είναι επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Υπάρχει και η επόμενη μέρα που δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα. Το ποτό δεν σε κάνει να ξεχνάς...», δήλωσε.

Όσο για το κεφάλαιο γυναίκες, ο Ντάνος εξέπληξε με τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε.

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια, το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα. Δεν ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Το έγραψα ως ένα μεγάλο συγνώμη σε οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποιες γυναίκες επίτηδες, αλλά το έκανα», είπε.