Σε εξέλιξη οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μόσχα - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Σε εξέλιξη οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μόσχα

featured image

Συναντήσεις με τον πρόεδρο της ρωσικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολοντίν και με τον πρωθυπουργό της χώρας Ντμίτρι Μεντέντεφ είχε σήμερα στη Μόσχα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Στην Ελλάδα και στο πρόσωπό μου θα βρείτε πάντα έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνομιλητή, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΔ τους συνομιλητές του στη Μόσχα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο Βιατσεσλάβ Βολοντίν τόνισε ότι «είναι δύσκολο να βρεθεί άλλη χώρα με τόσο βαθιές και μακραίωνες σχέσεις με τη Ρωσία, όπως η Ελλάδα» ενώ ο κ. Μητσοτάκης, από την πλευρά του, εξήγησε ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να διευρύνει τις διμερείς σχέσεις της με τη Ρωσία.

Στη συνέχεια η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και ηγέτη του κυβερνητικού κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ, όπως εξηγεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με βάση το ρωσικό πρωτόκολλο, σε τέτοιου είδους κομματικές συνομιλίες δεν γίνονται δηλώσεις.

Στο πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει και συνάντηση - διάλογος με ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Με την ολοκλήρωση των επαφών του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους Έλληνες δημοσιογράφους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ