Παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης

featured image

Η διαμάχη με μερίδα οπαδών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αλλά αυτή η κίνηση αναμένεται να είναι η αρχή.

Ο ισχυρός άντρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εδώ και 1,5 χρόνο έχει κάνει σαφές ότι οι μετοχές της εταιρείας είναι προς διάθεση. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα οι όποιες επαφές έγιναν, δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα -όπως επίσης αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε από τον προκάτοχό του, Σταμάτη Βελλή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ετσι, η απογοήτευση που υπάρχει μετά το διαφαινόμενο υποβιβασμό, το γεγονός ότι έχει κουραστεί εδώ και πέντε χρόνια να ξοδεύει χρήματα χωρίς αντίκρισμα, αλλά και η κακή σχέση με τους οπαδούς, οδηγούν τον κ. Μονεμβασιώτη στο να κινήσει εκ νέου τις διαδικασίες για να απεμπλακεί εντελώς από τον σύλλογο.

Φυσικά, αυτό απαιτεί να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα. Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην προεδρία, αυτό προς το παρόν δεν είναι γνωστό, αλλά θα διευθετηθεί άμεσα για να τρέχουν οι εξελίξεις στην ομάδα.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, υπέβαλε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης».

Πηγή: gazzetta.gr