Μάνα μαζί με τον εραστή της ανάγκαζε την 6χρονη κόρη της να συμμετέχει σε πάρτι οργίων μαζί με παιδόφιλους - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μάνα μαζί με τον εραστή της ανάγκαζε την 6χρονη κόρη της να συμμετέχει σε πάρτι οργίων μαζί με παιδόφιλους

featured image

Παιδεραστές έκαναν ομαδικό σεξ με ένα να κορίτσι ηλικίας έξι ετών μαζί με τη μητέρα του, τον πατριό του και δύο άλλους άνδρες και της έδωσαν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια του «πάρτι των οργίων».

Ο 51χρονος Tracey Coulter, ένας από τους άνδρες που συμμετείχαν στην «σοκαριστική» σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, έλαβε ποινή φυλάκισης 21 ετών, σύμφωνα με το Perth Now.

Ο Coulter είπε ότι γνώρισε τη μητέρα και τον πατριό του κοριτσιού ως «swingers» και ότι βίασαν το παιδί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο πάρτι των οργίων.

A six-year-old girl was forced into gang rape involving her mother, stepfather and two other men before being plied with meth, it has been revealed (file image)

Το κορίτσι, το οποίο ήταν τότε 6 ετών, αναγκαζόταν να παρακολουθεί πορνό, να καπνίζει μεθαμφεταμίνη και να κάνει ντους με τους ενήλικες.

Επίσης, αναγκαζόταν να παρακολουθεί και να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις με την ομάδα, μερικές από τις οποίες καταγράφηκαν σε βίντεο, σύμφωνα με το Perth Now.

Ο δικαστής Bruce Goetze είπε την Παρασκευή ότι η εν λόγω κακοποίηση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν ακουστεί στα δικαστήρια της Δυτικής Αυστραλίας.

The girl, who was then aged between six and seven, was forced to watch porn, smoke a pipe believed to contain meth, and shower with the adults (file image)

“Αυτό ήταν ό,τι πιο διεστραμμένο υπέστη ένα μικρό παιδί…,” είπε ο δικαστής Goetze.

“Ήταν απαράδεκτες, αποτρόπαιες και εξευτελιστικές οι πράξεις τους.”

Το παιδί αναγκάστηκε να συμμετέχει στα πάρτι οργίων τρεις φορές, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα στα γενέθλια του κοριτσιού ως «δώρο» από τον πατριό της.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε όταν ένα stick USB που περιέχει σοκαριστικά βίντεο βρέθηκε από έναν υπάλληλο ενός ξενοδοχείου, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.