ΝΔ: Συντονισμένα για τη νίκη, 80 ημέρες πριν τις εκλογές - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΝΔ: Συντονισμένα για τη νίκη, 80 ημέρες πριν τις εκλογές

featured image

Το μήνυμα ότι «80 ημέρες πριν τις εκλογές οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τίθενται σε θέση εκλογικής μάχης ενόψει της κάλπης της 26ης Μαΐου» μεταφέρει η ΝΔ και σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα από την Πειραιώς, κλιμάκια του κόμματος αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, γραμματείς, αναπληρωτές γραμματείς και τοπικά στελέχη και με συντονιστή τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, θα βρεθούν απ" άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στις οποίες θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος μας στην Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Ασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας επιμέρους πολιτικές και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ που έχει τον τίτλο: «Για μια καλύτερη ζωή». Είναι ένα πρόγραμμα για το οποίο στη ΝΔ τονίζουν πως είναι πλήρες, κοστολογημένο και απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Οι εξορμήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου με επίσκεψη του τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου και του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα. Παράλληλα η τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα βρεθεί στις 22 Μαρτίου στη Λάρισα και στις 30 Μαρτίου στην Άρτα, ενώ ο τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου. Στη ΝΔ υπενθυμίζουν μάλιστα τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «στις 26 Μαΐου ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις Ευρωεκλογές, πρέπει να στείλουν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση καθώς οι Ευρωεκλογές, θα μετατραπούν -ούτως ή άλλως- σε ένα δημοψήφισμα ενόψει της πολιτικής αλλαγής που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ