Υπόνοιες Τζανακόπουλου για οργανωμένο σχέδιο πίσω από τα επεισόδια με χούλιγκαν - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Υπόνοιες Τζανακόπουλου για οργανωμένο σχέδιο πίσω από τα επεισόδια με χούλιγκαν

featured image

Για το περιστατικό με τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και τόνισε πως υπάρχει ένα ευρύτερο φαινόμενο αθλητικής βίας που μαστίζει την Ελλάδα και πολλές άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

«Δική μας βούληση είναι να μην αφήσουμε κανένα ερωτηματικό σε σχέση με τις ευθύνες, σε σχέση με τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών. Η αστυνομία είναι ήδη κινητοποιημένη, κάνει αυτό το οποίο οφείλει σε συνεννόηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών από οργανωμένα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών» και πρόσθεσε πως αν και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, ωστόσο «υπάρχει αυτή η υπόνοια γιατί αυτές οι ομάδες (των οργανωμένων οπαδών) σπανίως λειτουργούν χωρίς την κάλυψη και την προστασία που τους παρέχουν οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ