Άντρας δηλώνει άφυλος και εξωγήινος - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Άντρας δηλώνει άφυλος και εξωγήινος

featured image

Γεννήθηκε γυναίκα, αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και στη συνέχεια να ζει σαν… ασέξουαλ εξωγήινος.

Ο 33χρονος Τζάρεντ Νεφέλωμα γεννήθηκε γυναίκα και πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να γίνει άνδρας και δηλώνει… εξωγήινος.

Επίσης ο Τζάρεντ είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο επηρέασε τους ιστούς και την ελαστικότητα στο δέρμα του.

Το σύνδρομο του προκαλούσε πόνους και σύμφωνα με τον ίδιο «στα 26 που ανακάλυψα ότι πάσχω, κατάλαβα πως ήμουν παγιδευμένος στο λάθος σώμα και έγινα γυναίκα.

Αφότου πήρε τεστοστερόνη και έκανε αφαίρεση στήθους, ο Τζάρεντ αποφάσισε πως δεν ήθελε να είναι άνδρας. Έτσι έγινε «το Τζάρεντ» και δηλώνει πως δεν έχει φύλο.

«Όταν έκανα αλλαγή φύλου νόμιζα πως βρήκα τον εαυτό μου αλλά έκανα λάθος. Δεν ήμουν άνδρας ή γυναίκα, ούτε άνθρωπος. Δεν σκέφτομαι και δεν νιώθω όπως οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν νιώθω άνετα ούτε αν έχω φύλο. Ξέρω πως είμαι παγιδευμένος μέσα σε μία ανθρώπινη μορφή, αλλά για μένα είμαι εξωγήινος χωρίς φύλο», λέει το Τζάρεντ.

Ο ίδιος αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο στυλ που παραπέμπει σε γκόθικ και ιαπωνικό. «Δεν έχω θηλές, τις αφαίρεσα όταν έκανα αλλαγή φύλου. Ξυρίζω να φρύδια μου και έχω κάποια piercing», λέει το… εξωγήινο Τζάρεντ και δηλώνει πως πλέον νιώθει άνετα με το εαυτό του.

«Είμαι χαρούμενο γι αυτό που είμαι και θα συνεχίσω για να γίνομαι όλο και περισσότερο εξωγήινο κάθε μέρα», καταλήγει.

[pronews.gr]