Ο Νάσος Ηλιόπουλος βρέθηκε σε λαϊκές αγορές του δήμου Αθηναίων - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο Νάσος Ηλιόπουλος βρέθηκε σε λαϊκές αγορές του δήμου Αθηναίων

featured image

Σε λαϊκές αγορές του Δήμου της Αθήνας στους Αμπελοκήπους, στο Παγκράτι, στο Κολωνάκι και στην Γκράβα βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος και συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους.

Πολλοί κάτοικοι της Αθήνας, στάθηκαν και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις προτάσεις τους για μια «Αθήνα από την αρχή».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του, στη λαϊκή αγορά της Γκράβας.

«Σήμερα, βρεθήκαμε στη λαϊκή αγορά της Γκράβας. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της περιοχής για όλες τις δυσκολίες που βιώνουν, για όλα όσα -για κάποιους άλλους- είναι μικρής σημασίας αλλά για τις ζωές των κατοίκων και για εμάς είναι ζητήματα αξιοπρέπειας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος θα έχει αύριο μια ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, στον κινηματογράφο Oscar στα Κάτω Πατήσια, στις 11:00 π.μ. «Η Αθήνα είναι οι άνθρωποι της. Να οραματιστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί την πόλη που θέλουμε από την αρχή» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος στο κάλεσμά του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ