Συνεχείς συναντήσεις στην ΑΕΚ για τον αγωνιστικό σχεδιασμό - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Συνεχείς συναντήσεις στην ΑΕΚ για τον αγωνιστικό σχεδιασμό

featured image

Με δεδομένο ότι η σεζόν σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα και ο στόχος της διατήρησης του τίτλου -ή έστω την προσπάθεια διεκδίκησης διατήρησής του- ολοκληρώθηκε ανεπιτυχώς, η κουβέντα στην ΑΕΚ και γύρω από αυτή αφορά το «αύριο» και την επόμενη σεζόν. Αυτό κυρίως ισχύει για το ρεπορτάζ και όσους ασχολούνται με αυτό, αφού -όπως είναι λογικό- στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν εστιάσει στο αγωνιστικό και στο πώς θα πετύχουν τους στόχους που έχουν απομείνει, την τρίτη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Είναι λοιπόν λογικό τη μια να διαβάζουμε για περιπτώσεις παικτών (Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ), μιας και πρόκειται για δανεικούς και υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα για τον κάθε έναν από αυτούς και την άλλη μέρα για συνάντηση προπονητή με τεχνικό διευθυντή και αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Απόλυτα λογικό να συμβαίνει αυτό, αφού υπάρχει ανομβρία ειδησεογραφίας στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι συναντήσεις αυτές -σύμφωνα με ενημέρωση έπειτα από σχετική ερώτηση- οι συναντήσεις Νίκου Λυμπερόπουλου και Μανόλο Χιμένεθ είναι καθημερινές και προφανώς αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό που τρέχει...

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Όμως ,είναι επίσης αλήθεια ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση για προσθήκες και αφαιρέσεις στο ρόστερ. Ούτε φυσικά στο νούμερο το «πήγαινε» και του «έλα» από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Εννοείται πως αυτές οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και οι δύο άνδρες θα επιχειρήσουν να πατήσουν... γκάζι, προκειμένου να προλάβουν να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν, όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιος, σε ποια θέση και κυρίως πόσοι θα αποκτηθούν.

Πηγή: gazzetta.gr