Οι «εντολές» αλυσίδας σούπερ μάρκετ που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Οι «εντολές» αλυσίδας σούπερ μάρκετ που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

featured image

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και καλούσε τους εργαζόμενους σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market που δυσκολεύονται να χαμογελούν να το κάνουν «επειδή έχουν δουλειά».

Ειδικότερα, το σημείωμα των σούπερ μάρκετ αναφέρει:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Επειδή έχετε δουλειά Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο). Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας. Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε. Επειδή πληρώνεστε για αυτό Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο. Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

Εκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης έκανε λόγο για ατυχές περιστατικό που αποδόθηκε σε συγκεκριμένη υπάλληλο, τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή δεν συνάδει με τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Τόνισε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος ενήργησε αυτοβούλως και πως δεν υπήρξε καμία σχετική οδηγία από την εταιρεία.

Απειλεί ο Ρουβίκωνας

Στο μεταξύ, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνεται στην εταιρεία και προειδοποιεί με… χαστούκια.

«Σε συνέχεια της άθλιας ανακοίνωσης της εταιρείας σας θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να μην χαμογελάτε καθόλου από δω και πέρα», σημειώνεται, ενώ σε άλλο σημείο, το μέλος του «Ρουβίκωνα» γράφει:

«Επειδή μπορεί να φάτε χαστούκια(για αυτούς που θα πουν ότι τα χαστούκια είναι βία θυμίζω ότι το χαστούκι σε σχέση με κλοτσιές είναι 100% λιγότερο).

Ανυπομονώ να δω τις φάτσες σας όταν εμφανιστούν οι φανεροί επισκέπτες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ