Μάνα έχυνε χλωρίνη στα αφτιά της κόρης της μέχρι το παιδί να ματώσει και το χαράκωνε με ξυράφια - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μάνα έχυνε χλωρίνη στα αφτιά της κόρης της μέχρι το παιδί να ματώσει και το χαράκωνε με ξυράφια

featured image

Απερίγραπτα βασανιστήρια περνούσε ένα μικρό κορίτσι στα χέρια της ίδιας του της μητέρας, η οποία το “έλουζε” με χλωρίνη και υγρό σαπούνι και το χαράκωνε με ξυράφι επειδή, όπως έλεγε, δεν αισθανόταν αγάπη για το παιδί της.

Η υπόθεση της Elif K από την Κωνσταντινούπολη εξόργισε όλη την Τουρκία, επειδή όταν η μητέρα ερευνήθηκε 2 φορές από την αστυνομία, εκείνη την απελευθέρωσε και της επέτρεψε να είναι με την κόρη της, τη μικρή Eylul Miray.

Την τρίτη φορά που πήγε το παιδί της στο νοσοκομείο, παραδόθηκε στις αρχές και παραδέχτηκε πως ξεκίνησε να τη βασανίζει από την ηλικία του 1 μήνα.

The young baby, Eylul Miray, was taken to the doctor by her father after she started bleeding from her ears and belly button. When her condition didn

‘Τότε την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την φέραμε πίσω στο σπίτι, συνέχισα να την βασανίζω. Την έλουσα ξανά με χλωρίνη και σαπούνι και την χαράκωσα με ξυράφι στο κεφάλι, τα μάτια, τα πόδια, τα χέρια και το στήθος.”

“Όταν ήταν στο νοσοκομείο, έβαλα το υγρό σαπούνι στις φλέβες της.”

Η Elif, η οποία ζούσε μαζί με τον σύζυγό της Eray K. και τα τρία παιδιά τους, εμφανίστηκε στις αρχές όταν το μικρότερο παιδί της, η Eylul, αρρώσταινε συνέχεια.

Ο πατέρας της την πήρε σε γιατρό, αφότου άρχισε να αιμορραγεί από τα αυτιά και τον αφαλό και διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες σε όλο το σώμα της. Ωστόσο, ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαγνώσει το πρόβλημα.

Her mother was arrested and later released without charge. It was only when her daughter

Όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, οι γιατροί αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην Elif να δει το παιδί της και το μωρό άρχισε να αναρρώνει.

Όταν οι υποψίες εναντίον της άρχισαν να πληθαίνουν, η Elif μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί. Αφού ομολόγησε τα πάντα, πρόσθεσε ότι η ομολογία της την ανακούφισε.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την φρικαλεότητα των βασανιστηρίων που έζησε αυτό το άτυχο αγγελούδι από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας. Άλλες μητέρες παλεύουν για χρόνια ν’ αποκτήσουν ένα παιδάκι κι άλλες τα βασανίζουν σαν δαίμονες.