«Χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι» - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

«Χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι»

featured image

Συγκλονισμένη από όσα έζησε στην πισίνα του Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου είναι η Εύα Λούδη.

Η 20χρόνη διεθνής πολίστρια της Γλυφάδας την ώρα της επίθεσης ήταν στον πάγκο για κακή της τύχη πιο κοντά στην εξέδρα και έτσι τα είδα όλα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Είναι συγκλονιστική η περιγραφή της στο gazzetta.gr.

«Ευτυχώς που γλιτώσαμε»

Η αθλήτρια της Γλυφάδας μας λέει: «Ευτυχώς που γλιτώσαμε. Να σου πω φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγαμε να παίξουμε πόλο και δεν ξέραμε εάν θα βγούμε από το κολυμβητήριο. Εγώ ήμουν στον πάγκο την ώρα της επίθεσης. Ήταν προς το τέλος του αγώνα. Άκουσα να πέφτει ένας κάδος σκουπιδιών και να μπαίνουν στην πισίνα 20-30 κουκουλοφόροι με κοντάρια, μαχαίρια, κράνη και καπνογόνα.

«Χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι»

Η περιγραφή της στην συνέχεια κόβει την ανάσα: «Ήταν τρομερό να βλέπουμε να χτυπούν κόσμο στο κεφάλι. Τους βαρούσαν χωρίς έλεος. Ήταν γονείς, παιδιά στην εξέδρα. Έκλαιγαν παιδάκια και οι γονείς τους δεν ήξεραν πως να τα προστατέψουν. Δεν είχε οπαδούς. Το πιο συγλονιστικό είναι ότι είδα να σβήνουν καπνογόνο στο κεφάλι ενός ανθρώπου».

«Έκλαιγαν οι μικρές αθλήτριες»

Η Εύα είναι 20 ετών και έχει κάποια χρόνια στις πισίνες. Οι πιο μικρές έπαθαν πανικό και έκλαιγαν. «Οι πιο μικρές της ομάδας έπαθαν πανικό και τσίριζαν. Δεν υπήρχε αστυνομία. Δεν μας έλεγε κανείς υπεύθυνος να είμαστε έξω ή μέσα στην πισίνα. Πετούσαν πράγματα και μέσα στην πισίνα», λέει η Εύα Λούδη.

Πηγή: gazzetta.gr