Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

featured image

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός που θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι «η ΝΔ μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, παλεύει για να γίνουν οι εκλογές μια ώρα αρχύτερα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Σχολιάζοντας τις κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και την πρωτοβουλία "Γέφυρα" ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ σημειώνει ότι «καμία γέφυρα δεν χτίζεται με φθαρμένα πολιτικά υλικά, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας».

«Η τύχη της χώρας βρίσκεται δυστυχώς στα χέρια ενός πολιτικού Φάουστ, που δεν διστάζει να πουλήσει στους σύγχρονους Μεφιστοφελήδες τα πάντα -ακόμα και την πολιτική του ψυχή- για να παραμείνει στην εξουσία. Οι εκλογές που σχεδιάζει ο κ. Τσίπρας θα γίνουν μέσα σε ένα σκηνικό λάσπης, ύβρεων και προπαγάνδας. Ο ίδιος έχει ήδη ζημιώσει τη χώρα, έχει τσακίσει τη μεσαία τάξη, έχει υπερφορολογήσει τους πάντες, έχει ναρκοθετήσει την επόμενη ημέρα της Ελλάδας με φανερές και άδηλες συμφωνίες. Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, παλεύει για να γίνουν οι εκλογές μια ώρα αρχύτερα, για να μη ζημιώσει και άλλο την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας.

«Η δήλωση Τσακαλώτου είναι παραδοχή ότι με τα πρωτογενή πλεονάσματα που υπέγραψαν υπερφορολόγησαν τους πάντες και διέλυσαν τη μεσαία τάξη. Είναι με άλλα λόγια παραδοχή ήττας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει εδώ και τρία χρόνια για τη μείωση των πλεονασμάτων που θα δώσει χώρο για να αναπνεύσει η οικονομία, να μειωθεί η φορολογία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τη νέα γενιά. Αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός που θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ