Έφυγαν ακόμη δύο εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Έφυγαν ακόμη δύο εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

featured image

Ακόμα δύο μεγάλες δικαστικές νίκες πέτυχαν η ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 στο πλαίσιο των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε δύο ακόμη προσφυγές, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Άδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας».