Απόβαση στο Μιλάνο από τους οπαδούς της Άιντραχτ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Απόβαση στο Μιλάνο από τους οπαδούς της Άιντραχτ

featured image

Περίπου 15.000 οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκονται στο Μιλάνο για τον επαναληπτικό της ομάδας τους με αντίπαλο την Ίντερ για το Europa League, έπειτα από το 0-0 στη Γερμανία, πριν από μια εβδομάδα.

Οι ιταλικές Αρχές βρίσκονται στην… πρίζα, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξουν επεισόδια, διότι ultras της Αταλάντα μπορεί να έχουν εισχωρήσεις στις τάξεις των φιλοξενούμενων οπαδών και ultras της Λάτσιο να έχουν συνταχθεί στο πλευρό των γηπεδούχων, με τους οποίους διατηρούν φιλικές σχέσεις.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Μάλιστα, ήδη στους δρόμους και σε κάποια κτίρια της λομβαρδικής πρωτεύουσας έχουν εμφανιστεί αυτοκόλλητα με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον της Λάτσιο, ενδεικτικό του ότι πράγματι οι φόβοι της Ιταλικής Αστυνομίας μπορεί να επιβεβαιωθούν.

Στις 13 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους υπήρξε ήδη μια πρώτη «επαφή» μεταξύ των οπαδών της Λάτσιο με της Άιντραχτ, οι οποίοι είχαν εκδράμει στη Ρώμη κατά 9.000, για τον αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, στη φάση των ομίλων. Για δύο ημέρες οι δρόμοι της ιταλικής πρωτεύουσας θύμιζαν πεδίο μάχης, με τα επεισόδια να μεταφέρονται και στον περιβάλλοντα χώρο του «Ολίμπικο».

????????#SGEuropa #InterSGE pic.twitter.com/oozn4DnOYN

— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) March 14, 2019

Den Mailänder Dom haben wir schon mal eingenommen ????????#SGEuropa #InterSGE pic.twitter.com/HgUm79X85t

— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) March 14, 2019