Η άγνωστη λεπτομέρεια της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη με τη Μενεγάκη - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η άγνωστη λεπτομέρεια της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη με τη Μενεγάκη

featured image

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για το πιο αηδιαστικό φαγητό που έχει δοκιμάσει ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές από τηλεοπτικές του στιγμές.

«Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω φάει είναι η τσούχτρα τουρσί στην Κίνα, φίδι στο Χονγκ Κονγκ, φωλιά χελιδονιού στην Ταϊλάνδη», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καλλίδης, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεγαλύτερη λιχούδω που έχω δει στη ζωή μου, αλλά έχει μέτρο. Δεν έχω δει άλλη γυναίκα να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει το φαγητό. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της γιορτής της καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και με είχαν κρύψει εμένα σε ένα καμαρίνι, γιατί ήμουν το δώρο της και έλεγε η Ελένη στους διαδρόμους "πεινάω".

Σκάω εγώ στο γύρισμα και μαγείρεψα μπροστά της ένα κινέζικο φαγητό. Ήταν τόσο καυτερό το φαγητό αυτό! Η Ελένη το κατάπιε, γιατί της αρέσουν τα καυτερά και ήθελε να το δοκιμάσει και ο Θέμος. Κι εγώ του είπα "κ. Αναστασιάδη μη δοκιμάσετε, είναι πάρα πολύ καυτερό". Δοκίμασε και σχεδόν λιποθύμησε. Του έβγαλαν τη γραβάτα και ο άνθρωπος ήταν για δυο λεπτά έτσι γιατί είχε πάθει σοκ με το πόσο καυτερό ήταν το πιάτο!».