Eκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή του Αξίζουμε» στο Ηράκλειο - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Eκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή του Αξίζουμε» στο Ηράκλειο

featured image

Με θέμα την αξιοποίηση του επιστημονικού κεφαλαίου της χώρας, καθώς και την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα, συνεχίζονται οι θεματικές εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, σε ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα διεξαχθεί η εκδήλωση με θέμα: «Ενεργοποιώντας το Επιστημονικό Κεφάλαιο της Πατρίδας μας» στις Γούρνες Ηρακλείου στις 18:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Για το θέμα θα τοποθετηθούν οι: Λευτέρης Ζερβός, Οικονομολόγος, μέλος ΠΕ ΝΔ, Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Νικόλαος Γιακουμάκης, Οικονομολόγος, Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ, Μαρία Σπυριδάκη, Δικηγόρος, Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ, Νικόλαος Γαλανάκης, Ειδικ/νος Ακτινοδιαγνωστικής ΠΑΓΝΗ, Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αλέξανδρος Καμπουράκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πολεοδόμος, μέλος ΔΚΜ.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει η Νεκταρία Μανίκα Γιαννουλάκη, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι δράσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» συνεχίζονται στην Επισκοπή Ηρακλείου, με θέμα «Καινοτομία & Πρωτογενής Τομέας: Αγροτουρισμός, Αγροδιατροφή, Κτηνοτροφία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στη Νέα Αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επισκοπής.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Μανώλης Χαιρέτης, Αν. Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και ο Μηνάς Παπαδάκης, Αν. Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ