Ικανοποίηση Τσακαλώτου για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ικανοποίηση Τσακαλώτου για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody

featured image

«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody"s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου» σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτηση στο twitter την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, κατά δύο μονάδες, από το οίκο Moody"s .

«Η Moody"s δεν έλαβε υπόψη της την καταστροφολογία της αντιπολίτευσης και προχώρησε απόψε σε αναβάθμιση -έκπληξη της Ελληνικής Οικονομίας κατά 2 βαθμίδες. Αλήθεια, στις πόσες διαψεύσεις καίγεται τελικά η ΝΔ;» αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στο facebook, για την αναβάθμιση του κρατικού αξιόχρεου της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες από τον οίκο Moody"s.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

«Αναβάθμιση κατά δύο βαθμίδες, από την Moodys. Ένα ακόμη θετικό νέο για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, που πιστώνεται και στην ελληνική κυβέρνηση. Ένα ακόμη ράπισμα στους εγχώριους καταστροφολόγους και πριν από όλα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας που επιμένει να μιλά για 4ο μνημόνιο... » αναφέρει ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ