Τελικός Κυπέλλου: Ματς για λίγους το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, από 120 προσκλήσεις οι ομάδες - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Τελικός Κυπέλλου: Ματς για λίγους το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, από 120 προσκλήσεις οι ομάδες

featured image

Συνάντηση με στόχο να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των προσκλήσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την απόφαση που πήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ώστε να μην εκδοθούν εισιτήρια, είχαν σήμερα το μεσημέρι οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στη σύσκεψη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, εκτός των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και άνθρωποι του ΟΑΚΑ, ενώ απουσίαζε αυτή τη φορά ο Πετρ Φούσεκ από την πλευρά της FIFA.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αυτό που αποφασίστηκε είναι οι δύο ομάδες να πάρουν μόνο από 120 προσκλήσεις η κάθε μία, από επιπλέον 100 θα πάρουν οι σύλλογοι για οικογένειες και φίλους των παικτών, ενώ η Ομοσπονδία θα λάβει 00 προσκλήσεις για τις δικές της ανάγκες. Συνολικά, οι προσκλήσεις που θα εκδοθούν για το ματς του Σαββάτου (11/05), το οποίο θα κρίνει τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, θα είναι 840.

Ο αριθμός των προσκλήσεων δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους των δύο «δικεφάλων», που ζητούσαν αρκετές περισσότερες, ωστόσο όπως εξήγησαν οι ιθύνοντες ΕΠΟ και Αστυνομίας, δεν γίνεται σε έναν αγώνα που έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, να υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός θεατών.