Δημοτικές εκλογές 2019: Ο αντιδήμαρχος που δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο αντιδήμαρχος που δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του

featured image

Ένα από τα ευτράπελα των εκλογών συνέβη στην Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής τον απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, Χρήστος Τριλίβας δεν βρήκε στην κάλπη ούτε την ψήφο του.

Και πως να την βρει αφού, σύμφωνα με δήλωσή του, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα» προφανώς στη πορεία άλλαξε γνώμη και ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση – Αλλάζουμε πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τα αποτελέσματα ως υποψήφιος έλαβε μηδέν ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε, ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «Όλοι για τη Λευκάδα» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού σύμφωνα με το pamepreveza.gr.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «Σύγχρονη Λευκάδα (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.