Ευρωεκλογές 2019: Κριτική της ΝΔ στην κυβέρνηση για τον χρόνο προβολής των κομμάτων - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ευρωεκλογές 2019: Κριτική της ΝΔ στην κυβέρνηση για τον χρόνο προβολής των κομμάτων

featured image

Για καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης για τον χρόνο προβολής των κομμάτων, ενόψει των ευρωεκλογών 2019, κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «φαιδρές δικαιολογίες».

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές το έχουν καταλάβει πια όλοι. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για να αποφύγει το αναπόφευκτο» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και συμπληρώνει: «Απομένουν μόλις 19 μέρες από την 26η Μαΐου και παρά τις καθημερινές οχλήσεις της ΝΔ, το υπουργείο του Νίκου Παππά με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Η ΝΔ υπενθυμίζει πως «το 2014, η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί στις 30 Απριλίου. Δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου» και καλεί την κυβέρνηση «να σοβαρευτεί και να εκδώσει σήμερα κιόλας τη σχετική απόφαση. Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ