Επίθεση πιτ μπουλ στο Ίλιον: «Μου είπε πως το σκυλί είναι ακίνδυνο και μετά χίμηξε στο παιδί» λέει ο πατέρας της 3χρονης - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Επίθεση πιτ μπουλ στο Ίλιον: «Μου είπε πως το σκυλί είναι ακίνδυνο και μετά χίμηξε στο παιδί» λέει ο πατέρας της 3χρονης

featured image

«Ήταν κακό σκυλί, με δάγκωσε, δεν ήταν σαν την Ήρα μας», λέει συνεχώς στον πατέρα της η μικρούλα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου – Δέχθηκε επίθεση από τον άγριο σκύλο ενώ έλεγε τα κάλαντα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το κοριτσάκι που το δάγκωσε πιτ μπουλ την ώρα που έψαλε τα κάλαντα σε καφετέρια στο Ίλιον μαζί με τα δύο αδέρφια του.

«Δόξα τω Θεώ είναι εκτός κινδύνου, βοήθησε η Παναγία. Από θαύμα σώθηκε» είπε στο Star ο Μάρκος Βιάζης, πατέρας της μικρής Δήμητρας.

Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα της μικρούλας που έπεσε θύμα του πιτ μπουλ

Ήταν 10 το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων. Ο κύριος Μάρκος Βιάζης πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά του και πήγαν στην καφετέρια της γειτονιάς για να ψάλλουν τα κάλαντα. Οι παιδικές φωνούλες ηχούσαν όμορφα στο μαγαζί, όμως τα χαμόγελα πάγωσαν και οι κραυγές κυριάρχησαν στο χώρο δευτερόλεπτα μετά.

«Πάω και του λέω: “γεια σου φίλε. Χρόνια πολλά. Το σκυλί είναι ακίνδυνο;” “Ναι μην ανησυχείς είναι άφοβος”, μου λέει» είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς της μικρούλας.

 

Και πρόσθεσε: «Λίγο πριν τελειώσουν τα κάλαντα, αστραπιαία έφυγε, χωρίς να γαυγίσει και χίμηξε στο παιδί. Δεν άκουγε το σκυλί!! Το χτυπούσα, του έδινε μπουνιές στο κεφάλι, προσπαθούσαμε να το τραβήξουμε, τίποτα»

Τελικά, ένας θαμώνας κατάφερε να απομακρύνει το κοριτσάκι από τα κοφτερά δόντια του πιτ μπουλ.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και έχει ήδη υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο στο προσωπάκι της ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα. Η μικρούλα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι η μικρή Δήμητρα μεγάλωσε με πιτ μπουλ, την αγαπημένη της, Ήρα. Γι’ αυτό και δεν σταματά να επαναλαμβάνει στον πατέρα της: «Αυτό ήταν κακό σκυλί, με δάγκωσε, δεν ήταν σαν την Ήρα μας»

Τα μεγαλύτερα αδέρφια της, τα οποία είδαν μπροστά στα μάτια τους το μεγαλόσωμο σκυλί να δαγκώνει την αδερφούλα τους, προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ. Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ επικοινώνησε με τον πατέρα της μικρής και ζήτησε συγνώμη.

Πηγή: irafina.gr