Basket League: Μεγάλη ένταση στη συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Basket League: Μεγάλη ένταση στη συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας

featured image

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν στο φινάλε του αγώνα ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μάκης Γιατράς. Η ένταση ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα, με 1,7 δευτερόλεπτα να μένουν στο ρολόι και τους γηπεδούχους να προηγούνται με 83-82.

Ο τεχνικός των Αχαιών δεν είχε τάιμ άουτ, αλλά μπόρεσε να δώσει κάποιες οδηγίες στους παίκτες του όσο οι διαιτητές έβλεπαν το instant replay, μετά από μια επαναφορά της μπάλα που κόπηκε. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς Ένωσης. Εκεί μπήκαν... στο παιχνίδι και οι οπαδοί του «δικεφάλου», με αποτέλεσμα μετά την τελευταία κόρνα να υπάρξει «διάλογος» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιατράς άκουσε διάφορα, εκείνος φάνηκε να αντιδρά, χάνοντας φανερά την ψυχραιμία του. Κάποιοι από τους ανθρώπους της ΑΕΚ προσπάθησαν να λειτουργήσουν πυροσβεστικά και τελικά, με τη συνοδεία αρκετών ατόμων ο προπονητής του Προμηθέα αποχώρησε από τη φυσούνα.

Ωστόσο, το κλίμα αυτό μεταφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου η ένταση χτύπησε ξανά... κόκκινο. Ο Μάκης Γιατράς αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά όταν του έγινε ερώτηση αναφορικά με το τι συνέβη στο τέλος του αγώνα, κατηγόρησε τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου, «ήρθε και με έπιασε και μου είπε ότι προκαλώ τον κόσμο. Άμα δεν τον έβλεπα εδώ, δεν θα μίλαγα». Εκείνος απάντησε και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος.

«Δεν γίνεται να έρχεται ο κύριος Νικολάου και να μου λέει ότι προκαλώ. Δεν σε συγχωρώ. Αν βρεις έστω μία κίνηση ή μια χειρονομία δική μου, να έρθεις να μου πεις ό,τι θέλεις. Ήρθες να μου το πεις αυτό για ποιον λόγο; Είχα κάποιον εκνευρισμό. Δεν μίλησα σε κανέναν, δεν ενόχλησα κανέναν. Έχασα το ματς, χαιρέτησα τους πάντες, όλη την ΑΕΚ. Ας έρθει κάποιος από την ΑΕΚ να μου πει ότι προκάλεσα», ανέφερε στη συνέχεια και εκεί ήταν που άνοιξε διάλογος με έναν δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ένωσης

Ο Γιώργος Νικολάου, από την πλευρά του, μεταξύ άλλων απάντησε πως,«έχω μία διαδρομή στο χώρο, μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα». Ενώ μετά το τέλος του όλου σκηνικού εξηγούσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι πέντε χρόνια που έχει το πόστο αυτό δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό.

Δείτε το βίντεο: