Συγκινητικές φωτογραφίες με μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Συγκινητικές φωτογραφίες με μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους

featured image

Όταν η αγάπη και η αφοσίωση υπερβαίνουν τα πάντα…

«Ορφανός μένεις από μητέρα και όχι από πατέρα», επισημαίνει πολύ σοφά ο λαός μου, επιθυμώντας με το εν λόγω γνωμικό να υπογραμμίσει τον σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο της μητέρας στη ζωή ενός παιδιού.

Έτσι λοιπόν το να μεγαλώνει ένας άντρας το παιδί του μόνος του, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ειδικά όταν το παιδί είναι θηλυκού γένους, καθώς η μητέρα αποτελεί πάντα πρότυπο για το μικρό της κοριτσάκι.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει κάποτε: «Κάθε ανόητος μπορεί να έχει ένα παιδί. Αυτό δε σε κάνει πατέρα. Είναι το θάρρος που χρειάζεται κάποιος ώστε να μεγαλώσει ένα παιδί, αυτό σε κάνει πατέρα».

Οι μπαμπάδες στις ακόλουθες φωτογραφίες αποδεικνύουν και μάλιστα με το παραπάνω, πως το θάρρος είναι δεδομένο στην ανατροφή των παιδιών τους, χαρίζοντας μας μερικές από τις πιο γλυκές στιγμές της δύσκολης καθημερινότητάς τους με τις κόρες τους.

Πατέρας δε γνώριζε πως να φτιάξει όμορφες κοτσίδες στα μαλλιά της κόρης του και έτσι πήγε σε ειδικό ινστιτούτο ομορφιάς για να μάθει να το κάνει. Απ’ ό,τι βλέπουμε τα κατάφερε μια χαρά.

«Ώρα να βαφτούμε μπαμπά»

«Η κόρη μου, μου ζητούσε καιρό να της μάθω πώς κάνουμε αποτρίχωση στα πόδια. Σήμερα λοιπόν ήρθε η μέρα!»

Ο συγκεκριμένος μπαμπάς για να πάει ασορτί με την κόρη του που ήταν ντυμένη πριγκίπισσα, ντύθηκε νεράιδα

«Η κόρη μου κλείνει τα 4 σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω τούρτα ως ανύπαντρος πατέρας. Ελπίζω να της αρέσει»

«Είναι ημέρα ομορφιάς και ταινίας με τις κόρες μου»

Αυτός ο άντρας μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του και είναι μόλις 19 χρονών

«Συμβαίνει πολύ συχνά στην καθημερινότητα μας και ομολογώ ότι έχει πλάκα»

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνος σου την κόρη σου αλλά σίγουρα ζεις πράγματα τα οποία άλλοι πατεράδες μπορεί να μην ζήσουν ποτέ»