Αποκαλύψεις ότι ο Ραούλ Μπράβο τσακώθηκε με παίκτη που του χάλασε στοίχημα - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αποκαλύψεις ότι ο Ραούλ Μπράβο τσακώθηκε με παίκτη που του χάλασε στοίχημα

featured image

Ο Ραούλ Μπράβο, σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, έφτασε στο σημείο να τσακωθεί με έναν παίκτη, ο οποίος δεν έβγαλε το αποτέλεσμα που είχε συμφωνηθεί.

Οι αποκαλύψεις στην Ισπανία με την εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο και άλλων ποδοσφαιριστών στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες συνεχίζονται.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα Confidencial αναφέρει πως υπήρχε και μεσάζοντας από την Ελλάδα για το στήσιμο των αγώνων, ενώ η επιχείρηση ήταν γνωστή με την ελληνική ονομασία «Οίκος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais μάλιστα ο Ραούλ Μπράβο τσακώθηκε στις 13 Μαΐου στην αναμέτρηση της Σαρινιένα με την Καρινιένα (1-1) για την τέταρτη κατηγορία με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος... χάλασε το στοίχημα που είχε παιχτεί.

Το γκολ της ισοφάρισης στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθε στα τελευταία λεπτά, κάτι που δεν είχε συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει επεισόδιο μεταξύ του Ραούλ Μπράβο και ενός παίκτη που είχε συμμετοχή σε αυτό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Ραούλ Μπράβο ηρέμησε καθώς συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή να βρεθεί λύση σε κάποια άλλη μεταξύ τους συνεργασία για στήσιμο αγώνα μελλοντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια από την Primera Division, τα οποία θεωρούνται ύποπτα, είναι το Ουέσκα - Βαλένθια 2-6 για την 36η αγωνιστική, με το ημίχρονο να λήγει 0-5, το Μπέτις - Ουέσκα 2-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης, και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής Βαγιαδολίδ - Βαλένθια 0-2, με τις «Νυχτερίδες» στο συγκεκριμένο ματς να εξασφαλίζουν και την έξοδό τους στο Champions League.

Πηγή: gazzetta.gr