Βιεϊρίνια: Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατό του - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Βιεϊρίνια: Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατό του

featured image

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βειρίνια, υποβλήθηκε με επιτυχία στην Πορτογαλία σε χειρουργική επέμβαση στο τραυματισμένο γόνατό του και ξεκινάει ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασής του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντρέ Βιεϊρίνια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβασης αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου από τον γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοζέ Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας, με πρόγραμμα που θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League Σουρωτή που βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου ν’ αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή».

Πηγή: gazzetta.gr