Σοφία Καρβέλα: Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σοφία Καρβέλα: Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω

featured image

Η Σοφία Καρβέλα κάνει συχνά εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή. Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι σε ηλικία 20 ετών ήταν βυθισμένη στο αλκοόλ και είχε κάνει δύο αμβλώσεις.

Τώρα με μία νέα ανάρτηση στο Instagram, που τη συνοδεύει μια φωτογραφία με τον γιο της, αποκαλύπτει τις καθημερινές διακυμάνσεις των συναισθημάτων της και νιώθει ανακουφισμένη που ένας μικρός Batman... φυλάει τα νώτα της!

Διαβάστε τι έγραψε:

«Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και τον εσωτερικό θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να μου φτιάξουν τη μέρα) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα? Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου».