Μαρινέλλα: Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μαρινέλλα: Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα

featured image

Ήταν πριν λίγους μήνες, όταν η Μαρινέλλα είχε ένα τραυματισμό στα παρασκήνια του κέντρου όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, το ατύχημα στο πόδι την οδήγησε στο χειρουργείο.

Η Μαρινέλλα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για πρώτη φορά  μετά το χειρουργείο, σχετικά με το ατύχημα, πώς έγινε και πόσο δύσκολα πέρασε, μιας και είχε φρικτούς πόνους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Όπως εξήγησε στον γνωστό δημοσιογράφο, το ατύχημα έγινε το τελευταίο βράδυ στο Διογένης και μισή ώρα πριν βγει στη σκηνή.  «Το πόδι είναι μια χαρά δόξα τω Θεώ! Πέρασα πάρα πολύ μεγάλο τάγιο που λένε και πάρα πολλούς φρικτούς πόνους. Αλλά είμαι μια χαρά μετά την εγχείρηση. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έγινε μέσα σε μισό λεπτό όλο. Το τελευταίο βράδυ στο μαγαζί, σχεδόν μισή ώρα πριν βγω. Καταλαβαίνεις τι έγινε… ήταν γεμάτο το μαγαζί… Ο κόσμος έπρεπε να καθίσει… άστα… δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση ποιο είναι το ελιξίριο εκείνο που την κάνει πάντα αεικίνητη, η Μαρινέλλα είπε: «Δεν έχω ελιξίριο. Είναι θέμα ψυχής. Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα. Εγώ ένα φοβάμαι πολύ, τις αρρώστιες γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προσέχω. Δεν πίνω, δεν καπνίζω. Το τσιγάρο το έκοψα πριν 40 χρόνια σε ένα βράδυ. Είπα δεν θα ξανακαπνίσω και δεν κάπνισα ξανά.  Πίνω ένα ποτήρι κρασί με παρέα όταν βγούμε. Δεν παίζω χαρτιά ή ιππόδρομο. Δεν έχω πάθη και άλλα πάθη που δεν τα έχω αγγίξει ποτέ μου».

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η ίδια έχει διαπιστώσει ότι τραγουδά καλύτερα από πέρσι, πρόπερσι, ακόμη και πριν από 10 χρόνια. «Είμαι καλύτερη. Είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Καλύτερα αναπνέω, καλύτερα περπατάω, καλύτερα χορεύω. Δεν είμαι και η Ουλάνοβα», είπε μεταξύ άλλων.