Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Χρ. Βερναρδάκης για δημοσίευμα περί διαφορών του με εργολάβο οικοδομών - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Χρ. Βερναρδάκης για δημοσίευμα περί διαφορών του με εργολάβο οικοδομών

featured image

Για ιδιωτικές οικονομικές διαφορές του υπουργού Επικρατείας και υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α" Αθηνών Χριστόφορου Βερναρδάκη γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Βερναρδάκης είχε κληθεί με απόφαση του Ειρηνοδικείου Άνδρου από το 2014 να καταβάλει 17.990 ευρώ στον εργολάβο που είχε αναλάβει την ανακατασκευή της εξοχικής του κατοικίας στο νησί. Πέντε χρόνια μετά, ο εργολάβος λέει στην εφημερίδα πως ακόμα δεν έχει αποπληρωθεί.

Ο υπουργός Επικρατείας απαντά με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Η δήλωση του Χρ. Βερναρδάκη έχει ως εξής:

«Το σημερινό φύλλο (Κυριακή 30/6) της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δίνει ακόμα μια φορά ένα μάθημα "δημοσιογραφίας ". Ανασύρει από το φάκελο που προφανώς κρατά για τον καθένα μας μια ιδιωτική οικονομική διαφορά προ δεκαετίας με κάποιον μικρό εργολάβο οικοδομών στην Άνδρο, διαφορά που κατά το μεγαλύτερο μέρος της έχει προ πολλού καλυφθεί, το εμφανίζει ως "φέσωμα", το συνδέει με "φέσωμα" του Πρωθυπουργού από εμένα (ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει) και έχει έτοιμο"πρώτο θέμα" για το φιλοθεάμον κοινό.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι σκάνδαλο είναι η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, οι συναλλαγές "κάτω από το τραπέζι", τα "μαύρα ταμεία " των πολιτικών, κοκ. Η εφημερίδα αντιστρέφει το υπόδειγμα, και επειδή προφανώς δεν έχει τίποτα τέτοιο να καταλογίσει καταφεύγει σε ιδιωτικές διαφορές εκτός"πολιτικού χρόνου ".

Προφανώς, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα της εφημερίδας και των κέντρων που υπηρετεί είναι να φιλοτεχνήσει μία ακόμα συκοφαντική "δολοφονία χαρακτήρα", και μάλιστα μία εβδομάδα προ των εκλογών.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που δεν ζουν και δεν έζησαν τη ζωή τους δημοσία δαπάνη η εφημερίδα δεν θα αποφύγει τη δικαιοσύνη».