Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για τον Ολυμπιακό - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για τον Ολυμπιακό

featured image

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν, η οποία ως βασικό στόχο έχει την επιστροφή στους τίτλους. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κατακτήσει είτε το πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν αυτό στο οποίο στάθηκε ο Αβαάμ Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στην Olympiacos TV.

«Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην προετοιμασία της ομάδας. Πραγματικά νιώθω όμορφα, επειδή το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες. Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για την ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και το γνωρίζουμε όλοι αυτό και όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει, είναι συνειδητοποιημένοι. Πρέπει να το προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», είπε αρχικά ο έμπειρος στόπερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους των Πειραιωτών, αλλά και στον ρόλο που έχει στην ομάδα, λέγοντας: «Ο στόχος μας είναι καταρχάς να περάσουμε στο Champions League και όπως ξέρουμε το να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το νταμπλ, αν είναι δυνατόν. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, εφόσον είμαστε και υγιείς. Νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που έχω με τον προπονητή και τον πρόεδρο, είναι ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τα παιδιά, αλλά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».