ΠΑΟΚ: Τριετές συμβόλαιο στον Φερέιρα και 3 εκατομμύρια στην Μπράγκα - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΠΑΟΚ: Τριετές συμβόλαιο στον Φερέιρα και 3 εκατομμύρια στην Μπράγκα

featured image

Μπορεί ακόμα να μην είναι επίσημο αλλά θα γίνει τις επόμενες ώρες... ΠΑΟΚ και Φερέιρα τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απέμενε ήταν ένα ακόμα ραντεβού ανάμεσα στον 40χρονο τεχνικό και την διοίκηση της Μπράγκα.

Αυτή έγινε το πρωί της Δευτέρας και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά έπρεπε να τα βρει σε μερικές λεπτομέρειες ακόμα με την Μπράγκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία η Μπράγκα αξίωσε και τελικά πήρε συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα η τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ έφτασε τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, οι Πορτογάλοι ζήτησαν άλλες 500.000 ευρώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την μεταγραφή του Αμπελ Φερέιρα.

Μέσα στους όρους που έθεσε η Μπράγκα είναι αρχικά το ποσό αυτό να πληρωθεί άμεσα και στη συνέχεια να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ και ο Φερέιρα να μην πάρουν οποιοδήποτε άλλο μέλος της Μπράγκα όσο καιρό θα είναι ο 40χρονος προπονητής στην Θεσσαλονίκη!

Όσο για το συμβόλαιο του Φερέιρα. Αυτό θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια με τον Πορτογάλο να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο...

Όπως γινόταν γνωστό στην Πορτογαλία, ο Φερέιρα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπράγκα δεν έκανε προπόνηση και μετά τη συμφωνία θα πετάξει κατευθείαν για την Ολλανδία εκεί όπου βρίσκεται ήδη η ομάδα του ΠΑΟΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τεράστιο deal σε ότι έχει να κάνει με προπονητή.

Εάν όντως ισχύουν τα ποσά ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει 3 εκατομμύρια ευρώ σε σύλλογο για προπονητή, ο οποίος εάν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα λάβει άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή: gazzetta.gr