Η Εθνική Ανδρών το πάλεψε κόντρα στην Ιταλία αλλά αποκλείστηκε με ήττα 7-6 - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η Εθνική Ανδρών το πάλεψε κόντρα στην Ιταλία αλλά αποκλείστηκε με ήττα 7-6

featured image

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, η εθνική Ελλάδας στο πόλο των Ανδρών πάλεψε πολύ το παιχνίδι με αντίπαλο την Ιταλία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νότια Κορέα, καθώς πλήρωσε την αστοχία της και ηττήθηκε με 7-6.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ειδικά στον παίκτη λιγότερο, είχε ενέργεια στο παιχνίδι της, αλλά στα κρίσιμα σημεία του φινάλε, όταν η μπάλα «έκαιγε», δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έμεινε χωρίς τέρμα στο τέταρτο οκτάλεπτο, στο οποίο αποβλήθηκε  ο Φουντούλης ενώ ο Βλαχόπουλος -αν και είχε διάθεση στην άμυνα- δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά στο σημείο που εκείνος θα ήθελε.

Στον παίκτη παραπάνω η Ελλάδα είχε 5/12 και 1/1 πέναλτι, αλλά είχε εξαιρετικά στατιστικά στον παίκτη λιγότερο με 3/10, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν έφτανε για το βήμα παραπάνω.

Ο επόμενος αγώνας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Πέμπτης (25/07, 09:30) απέναντι στην Αυστραλία για τις θέσεις 5-8, ενώ η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ουγγαρία.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 1-0

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Λουόνγκο 2, Φιλιόλι 1, Ντι Σόμα, Βελόττο 1, Ρενζούτο, Ετσενίκε, Φιγκάρι 1, Μποντέγας, Αϊκάρντι, Ντόλτσε, Νικόσια

Ελλάδα (Βλαχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδη