BIONEPHROS, η Πρότυπη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στα Νότια Προάστια - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

BIONEPHROS, η Πρότυπη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στα Νότια Προάστια

featured image

Μέσα σε ένα μοντέρνο, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους ασθενείς που χρειάζονται αιμοκάθαρση ο Όμιλος DOCTUM Κ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ δημιούργησε την υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης BIONEPHROS A.E.

Η Μονάδα λειτουργεί σε ιδιόκτητη έκταση στο Μοσχάτο Αττικής και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών που ζουν στα Νότια Προάστια.

Κυρίαρχος στόχος της Μονάδας του Ομίλου είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, μέσα σε ένα περιβάλλον που σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ευαισθησία.

Η πρότυπη μονάδα νοσηλείας των νεφροπαθών ασθενών, εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανονισμούς και προδιαγραφές, προσφέροντας  εξαιρετικές συνθήκες αιμοκάθαρσης, γεγονός που βελτιώνει και παρατείνει την ποιότητα ζωής του αιμοκαθαιρόμενου.

BIONEPHROS: Υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία

Η BIONEPHROS είναι πλήρως κλιματιζόμενη και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί στις εγκαταστάσεις της έως 190 ασθενείς διαθέτοντας 34 μηχανήματα GAMBRO σουηδικής προέλευσης. Επιπλέον, είναι  επιστημονικά συνδεδεμένη με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ευχάριστη παραμονή στους χώρους της Μονάδας και εύκολη πρόσβαση

Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους παραμένουν για όση ώρα απαιτείται στους σύγχρονους χώρους αναμονής που διαθέτουν τηλεόραση, άνετο ελεύθερο parking δύο ορόφων και επιπλέον έναν ευχάριστο κήπο για τους συνοδούς.

Η πρόσβαση στη Μονάδα είναι πολύ εύκολη, μέσω του τοπικού οδικού δικτύου καθώς και μέσω του σταθμού ΗΣΑΠ "Μοσχάτο", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

Χώροι άνετοι με ευχάριστο περιβάλλον που διαθέτουν κλιματισμό και συστήματα αερισμού-εξαερισμού. Ευρύχωρος χώρος αναμονής για ασθενείς και συγγενείς με τηλεόραση 62΄΄ ιντσών και θερινό καθιστικό σε καταπράσινο κήπο. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. Ασθενοφόρο για τη μεταφορά ασθενών. Ατομικές τηλεοράσεις για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα σε κάθε θέση. Δωρεάν Internet- WiFi. Τριάντα θέσεις ελεύθερο parking. Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία για αυτήν την ευαίσθητη ομάδα ασθενών. Κλασική αιμοκάθαρση και on line αιμοδιαδιήθηση. Τοπικοί έλεγχοι όλων των αναγκαίων εργαστηριακών παραμέτρων των αιμοκαθαιρομένων. Επιστημονικά σχεδιασμένο εργονομικό περιβάλλον. Ειδικός θάλαμος για ασθενείς με HBV (ηπατίτιδες), με ιδιαίτερο WC, A/C, τηλέφωνο, τηλεόραση, internet). Φίλτρα Polysulfone Low Flux, Middle Flux, High Flux και PUREMA ευρωπαικών οίκων Αιμοκάθαρση με διττανθρακικά διαλύματα, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς. Ηλεκτρικά πολύσπαστα κρεβάτια για την άνετη παραμονή των ασθενών ή ειδικές ηλεκτρικές πολύσπαστες πολυθρόνες (ανάλογα με την επιθυμία των αιμοκαθαιρομένων). Σύγχρονη μονάδα παραγωγής νερού αιμοκάθαρσης με διπλό πέρασμα από μεμβράνες αντίστροφης ώσμωσης. Υπάρχει πρόβλεψη επάρκειας επεξεργασμένου νερού ακόμα και σε περίπτωση διακοπής της παροχής από την ΕΥΔΑΠ, ώστε να ολοκληρώνονται απρόσκοπτα οι αιμοκαθάρσεις. Συστηματική αποστείρωση των μηχανημάτων. Ατομική εγκατάσταση οξυγόνου για κάθε ασθενή. Συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας. Ισχυρή ηλεκτρογεννήτρια ασφαλείας για την ολοκλήρωση των αιμοκαθάρσεων, ανεξάρτητα από διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Δυναμικότητα μονάδος 190 ασθενείς. Ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης (σάντουιτς – χυμός ή καφές).

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο μέσα στον οποίο οι ασθενείς που χρειάζονται αιμοκάθαρση θα περνούν όλο το δυνατόν πιο ευχάριστα το χρόνο που απαιτούν οι θεραπείες τους.

Για εμάς απώτερος στόχος είναι η ικανοποίηση των ασθενών μας, και αυτό μεταφράζεται με υψηλής ποιότητας παροχές, επιστημονική και τεχνολογική εξειδίκευση που όλα σε συνδυασμό οδηγούν σε αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης.», τονίζει ο ιδιοκτήτης της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  BIONEPHROS, κ. Γιόκαρης.