Να μην ξαναπροτείνει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέφτεται τώρα ο Τσίπρας - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Να μην ξαναπροτείνει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέφτεται τώρα ο Τσίπρας

featured image

Δεύτερες σκέψεις μαθαίνουμε ότι κάνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το εάν τελικά θα προτείνει, εκεί κοντά στον Δεκέμβριο, τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για μια ακόμη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού, είχε όντως «κλειδώσει» εδώ και πάρα πολύ καιρό στους σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του νυν ανώτατου πολιτειακού άρχοντα για μια ακόμη θητεία.

Μάλιστα λίγο πριν τα μέσα Φεβρουαρίου ο κ. Τσίπρας είχε προκαλέσει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα του Κοινοβουλίου να πει στη δική του ομιλία που θα ακολοτύθούσε, αν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, όπως θα πράξει εκείνος και το (τότε κυβερνών) κόμμα του.

Μετά την άρνηση όμως του αρχηγού του κράτους να υπογράψει το διάταγμα για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται σοβαρές εισηγήσεις να στραφεί σε άλλο πρόσωπο. Και όπως μας λένε άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί του, δείχνει να πείθεται.