Στον Άγιαξ ο πρώτος τίτλος στην Ολλανδία για τη νέα σεζόν - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Στον Άγιαξ ο πρώτος τίτλος στην Ολλανδία για τη νέα σεζόν

featured image

Στο Άμστερνταμ κατέληξε ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν στην Ολλανδία, καθώς ο Άγιαξ επικράτησε με 2-0 της Αίντχόφεν στο Σούπερ Καπ και έτσι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χάαγκ βρήκε δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Ντόλμπεργκ βρήκε τα δίχτυα του Ζουτ από ασίστ του Φαν ντε Μπέεκ, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για την επικράτηση κόντρα στο σύνολο του Μαρκ φαν Μπόμελ.

Ο Αίαντας έδειξε πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως και τη διπλή αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά, ενώ φάνηκε να μην έχει επηρεαστεί και τόσο πολύ από την απώλεια των Ντε Γιονγ και Ντε Λιχτ, με τον Μπλιντ να αντικαθιστά ουσιαστικά τον πρώτο και τους Σουρς και Μαρτίνες να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ.

Μάλιστα, ο έμπειρος διεθνής Ολλανδός, που στο ματς του Σαββάτου αγωνίστηκε στα χαφ, ήταν και ο άνθρωπος που «κλείδωσε» τη νίκη με τέρμα στο 53’, για να δώσει στον Άγιαξ το ένατο Σούπερ Καπ της ιστορίας του.

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Σχουρς, Μαρτίνες (59’ Σένε), Ντεστ, Μπλιντ (83’ Μαγκαλάν), Μάριν, Τάντιτς, Φαν ντε Μπέεκ, Πρόμες (59’ Ζίγιεκ), Ντόλμπεργκ.

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Ντούμφρις, Λούκασεν, Μποσκαλί, Σάντιλεκ, Ροζάριο, Χέντριξ (Γκουτιέρες), Μπρούμα (46’ Μάλεν), Μπεργκβάιν (Λοσάνο), Γκάκπο, Λάμερς.