Η Ρεάλ ολοκλήρωσε την ανατροπή στα πέναλτι - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε την ανατροπή στα πέναλτι

featured image

Η Ρεάλ κατάφερε επικρατήσει στα πέναλτι με 3-2 της Άρσεναλ σε φιλικό (2-2 η κανονική διάρκεια), ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο.

Η Άρσεναλ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 24", αλλά η Ρεάλ ισοφάρισε στο 2ο ημίχρονο και τελικά πήρε το ματς στα πέναλτι.

Ο Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε στο 40", αφού δέχθηκε 2 κίτρινες σε 2 λεπτά. Το ματς έγινε στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Δείτε την 2η κίτρινη του Σωκράτη πάνω στον Μόντριτς:

40" Second Yellow Card! Sokratis sent off #RMTour #Arsenal 10 men a side equal pic.twitter.com/VT9EQoBR3T

— Goal GIFs (@gifs_goal) July 23, 2019

To ματς

O Nάτσο αποβλήθηκε στο 9", ενώ ο Λακαζέτ άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ ένα λεπτό αργότερα.

Οι κανονιέρηδες έκαναν το 0-2 με τον Ομπαμεγιανγκ στο 24", όμως η αποβολή του Παπασταθόπουλου με 2 κίτρινες σε 2 λεπτά στο 40" επανέφερε την αριθμητική ισορροπία.

Η Ρεάλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 2ο ημίχρονο.

Ο... φευγάτος Μπέιλ μείωσε σε 1-2 στο 57", στο 59" ο Ασένσιο έγραψε το 2-2 για την ομάδα του Ζιντάν στο International Champions Cup.

H αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Βασίλισσα επικράτησε με 3-2, παρόλο που ο Μπέιλ έχασε το δικό του πέναλτι.

Συνθέσεις

Άρσεναλ: Mάρτινεθ, Κολάσινατς, Σωκράτης, Τσέιμπερς, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσάκα, Οζίλ (Σάκα), Μχιταριάν, Ουίλοκ (Μονρεάλ), Λακαζέτ (Ενκετία), Ομπαμεγιάνγκ (Μπέρτον)

Ρεάλ: Νάβας (Κουρτουά), Καρβαχάλ (Οντριοθόλα), Νάτσο (αποβολή), Ράμος (Ντε Λα Φουέντε), Μεντί (Μαρτσέλο), Κρος (Φιδάλγκο), Μόντριτς (Σεοάν), Αζάρ (Μπέιλ), Βάθκεθ (Ίσκο), Γιόβιτς (Bαράν) και Μπενζεμά (Ασένσιο). Στο ματς πέρασε και ο Βινίσιους αντί του Ασένσιο.

Πηγή: gazzetta.gr