Μαρτίνς: Διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και έξυπνα το ματς - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μαρτίνς: Διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και έξυπνα το ματς

featured image

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το επαναληπτικό παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β" προκριματικό γύρο του Champions League στάθηε ο Πέδρο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Όπως είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, «ήμασταν καταιγιστικοί, ήμασταν καταπληκτικοί ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς για:

Το ματς και εάν εξελίχθηκε όπως το περιμένατε ή και ακόμα καλύτερα: «Σήμερα διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και έξυπνα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί και ειδικά στις στημένες φάσεις. Το είχαμε δουλέψει πολύ αυτό. Το κλειδί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Ήμασταν καταιγιστικοί, ήμασταν καταπληκτικοί.

Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ σε εκείνο το σημείο, αλλά πιστεύω ότι σε εκείνο το διάστημα ήμασταν καταπληκτικοί με τον κόσμο στο πλευρό μας που δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην ήρθε το γκολ εκείνο το διάστημα, αλλά μας βοήθησε να παίξουμε έτσι και στη συνέχεια. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα δύσκολη και έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε έξυπνα. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ έξυπνα και ήρθε ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Την εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου και κατά πόσο αυτή επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα: «Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί γι" ακόμα μία φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι όταν τους έχουμε στο πλευρό μας είμαστε πιο δυνατοί. Μας βοηθάει πολύ αυτή η ατμόσφαιρα και ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους όπως η Βικτόρια».

Το εάν τον βοηθά το γεγονός πως η Μπασακσεχίρ παίζει φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ: «Φυσικά και θα μας βοηθήσει αυτό το φιλικό για να έχουμε δείγματα για τον αντίπαλο μας. Από αύριο ξεκινάμε την ανάλυση του αντιπάλου. Το γεγονός ότι θα παίξει απέναντι σε έναν αντίπαλο από την Ελλάδα βοηθάει για να δούμε πως αντιμετωπίζει την ελληνική πραγματικότητα. Λογικά θα ετοιμάσουν την ομάδα που θα παίξει απέναντι μας την επόμενη εβδομάδα».