ΑΕΚ: Έκλεισε με Χρυσικόπουλο και περιμένει... τον ΠΑΟΚ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΑΕΚ: Έκλεισε με Χρυσικόπουλο και περιμένει... τον ΠΑΟΚ

featured image

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι να βρει λύση στο τρέχον συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί τον εκλεκτό του Ηλία Παπαθεοδώρου για αντικαταστάτη του Ντούσαν Σάκοτα, και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση για τριετές (2+1) συμβόλαιο, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι απλή. Κaι αυτό διότι ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο» του Βορρά και μένει να βρεθεί ο τρόπος που θα μείνει ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς.

Στον Κερκυραίο παίκτη οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος του περσινού του συμβολαίου και παρόλο που μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθερία του μέσω προσφυγής στη FIBA, ο ίδιος δεν θέλει να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα και περιμένει μέχρι να βρεθεί μια συναινετική λύση, ενώ δεν αποκλείεται να χαρίσει και μέρος των οφειλών του.

Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΠΑΟΚ, τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: gazzetta.gr