Η μπηχτή του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Μπαρτσελόνα - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η μπηχτή του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Μπαρτσελόνα

featured image

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίζεται πλέον για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές στην ισπανική πρωτεύουσα και έχει πάρει μια θέση ανάμεσα στις θρυλικές μορφές των «μερένχες». Η εφημερίδα Marca βράβευσε τον Πορτογάλο για την προσφορά του στους Μαδριλένους και ο ίδιος αναφέρθηκε στα αρκετά πράγματα που έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα για εκείνον.

Αρχικά, με δόση χιούμορ υποστήριξε ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να τα φέρει βόλτα με τα παιδιά του, καθώς «τα media μπορείς να τα ελέγξεις, τα παιδιά όχι».

Δεν γινόταν, φυσικά, να μην τον ρωτήσουν για τον λόγο που έφυγε από τη Ρεάλ, με τον Κριστιάνο να απαντά: «Μετά από όλα αυτά που κατέκτησα στη Μαδρίτη, χρειαζόμουν μια αλλαγή, ένα νέο κίνητρο για να μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω. Πέρασα εννιά χρόνια εδώ, ένας μέρος της ιστορίας μου είναι στη Ρεάλ και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα. Έκανα την οικογένειά μου εδώ. Γι" αυτό διατηρώ το σπίτι μου στη Μαδρίτη, έχω το ξενοδοχείο, την κλινική... Είναι μια πόλη που μου αρέσει».

Για τις βλέψεις του με τους «μπιανκονέρι», ανέφερε: «Η Γιουβέντους έχει ενισχυθεί αρκετά και είναι μια ομάδα που θα παλέψει για να κατακτήσει τίτλους, όπως πάντα, αλλά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Γιούβε πρόκειται να κατακτήσει το Champions League. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος ή την επόμενη χρονιά, αλλά θα έρθει».

Και πάνω στην κουβέντα για την κατάκτηση του Champions League, έριξε και την... μπηχτή του για την Μπαρτσελόνα. «Το Champions League μπορεί να το κατακτήσει μία ομάδα. Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει την τελευταία πενταετία η Μπαρτσελόνα και δεν κατέκτησε τον τίτλο;», διερωτήθηκε.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι φαβορί για την κούπα είναι «η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Μπάγερν, η Λίβερπουλ. Μπορεί να αφήνω κάποια ομάδα εκτός, αλλά αλήθεια το βλέπω όπως πάντα. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους, η Σίτι επίσης. Ίσως αυτά είναι τα φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί».

Επίσης, ρωτήθηκε και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, για να απαντήσει: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Έτσι είναι η ζωή, όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να διαρκέσει για μια ζωή. Με βλέπω ακόμα ότι έχω δυνάμεις και όρεξη για να συνεχίζω να κερδίζω».

Αναφορικά με τη συνύπαρξή του με τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν, τόνισε: «Μιλάμε γιατί είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και δεν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι αρκετές φορές. Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που τώρα είμαστε συμπαίκτες. Του είπα το ίδιο γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αν όχι ο καλύτερος.Αυτός και ο Κασίγιας θα μείνουν στην ιστορία».